reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
dziewczyny a co wy sądzicie o tych nakładkach sylikownowych na brodawki? bo ja dzisiaj kupiłam (byłam po chleb:-D)
i to jest rozmiar L uniwersalny ale jak ja je zobaczyłam to pomyślałam czy ja będę miała takie wielkie sutki????? :szok: bo nie powiem że było by teraz już za co ciągać :-D ale te końcówki są naprawdę wielkie :szok:

nadalka -jak mi mała brodawkę naciągnęła i pekła to uzywałam takich nakładek, ale avent chyba mi M w aptece w szpitalu kupił, rozmiau nie pamiętam, ale były dobre. Zna sie chłopak na moich cyckach lepiej niż ja :-D

Eve a się uśmiałam :) heh tez się zastanawiam nad tymi silikonowymi, ale to można w każdej chwili kupić, tak samo jak laktator.

nie mamy za bardzo miejsca żeby postawić wanienke i w niej myć dzidzię. Do wanny nie włożymy bo za głęboko, na blat w łazience się nie zmieści a na stoliku w salonie niewygodnie bo nisko tak samo w kuchni. Zastanawiam się nad tym stelażem, ale jak go widziałam w sklepie to strasznie niebezpieczny mi się wydał. Taki giętki. Miałyście może taki?

Te bodziaki z biedry są super.
zuzia- boskie ubranka, chyba też je kupię. Uwielbiam ptaszki i sowy na ciuszkach :-D
agucha- mnie Twoje zakupy wcale nie dziwią, przy dwójce to pójdzie naprawdę sporo. Także życzę tylko dużo sił przy praniu i prasowaniu :-)

reklama
Agucha kosmetyki?? zapłaciłam 240 zł. Ale fridy 2 szt, chusteczki pampers 12 szt, sól morska 2 szt, płatki kosmetyczne 2 szt, wkładki 2 szt

Do góry