reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Zuzia - świetne te bodziaki :tak: takie kolorowe, dla dziewczynek są ładniejsze te ubranka :tak:

Agucha, pomyśl, ze b edziesz musiała to wszystko wypra c u wyprasować :-D

reklama
Agucha, pomyśl, ze b edziesz musiała to wszystko wypra c u wyprasować :-D

jak tylko szafa stanie to powoli zacznę heheh a i już mama się zaoferowała że popracuje te maleństwa:tak:
wiesz co, pierwsze prasowanie pewnie sprawi mi przyjemność :tak: ja w ogóle lubię prasować :happy2:

a przed chwilą przyszła do mnie poducha -rogal nareszcie :-)

Agucha, mi też na początku to sprawiało przyjemność, teraz trochę mniej, bo ja nadal prasuje, jakoś łatniej ubranka wyglądają poskładane :-D

Zuzia wowwwwwwwwww śliczne te bodziaki!!! Z Babaluno?? z bardzo fajnego materiał zrobione są te ciuszki:tak:

Agucha, jakie Ty już masz pokaźne zbiory!!! Pięne ciuszki :-)

ja też do tej pory prasuje ciuszki Małego, zresztą nie tylko Małego, bo nasze też...

Zuzia śliczne !!! Też mam je na oku :) To z babaluno nie? :)
Tak, pokazywałam Wam chyba kiedyś linka do tego sprzedawcy na allegro
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. śliczne mają ciuszki. A przypomniało mi się, że te dwa bodziaki co kupiłam wcześniej w biedronce to też będą pasować dla córci, bo jeden był z Hello Kitty a drugi ze smerfem też może być. Ja teraz już większość rzeczy nie prasuję tylko od razu ładnie składam i naciągam jak wieszam. Ale wiem, że dla niemowlaczków lepiej prasować zawsze to jakieś odkażenie...

Zuzia, od tego samego sprzedawcy kupiłam teraz kilka bodziaków dla Maluszka :tak::tak:

Agucha,
właśnie czekam na przesyłkę z pierwszą partią kosmetyków :tak:

reklama
Do góry