reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Zuzia - świetne te bodziaki :tak: takie kolorowe, dla dziewczynek są ładniejsze te ubranka :tak:

Agucha, pomyśl, ze b edziesz musiała to wszystko wypra c u wyprasować :-D

reklama
Agucha, pomyśl, ze b edziesz musiała to wszystko wypra c u wyprasować :-D

jak tylko szafa stanie to powoli zacznę heheh a i już mama się zaoferowała że popracuje te maleństwa:tak:
wiesz co, pierwsze prasowanie pewnie sprawi mi przyjemność :tak: ja w ogóle lubię prasować :happy2:

a przed chwilą przyszła do mnie poducha -rogal nareszcie :-)

Agucha, mi też na początku to sprawiało przyjemność, teraz trochę mniej, bo ja nadal prasuje, jakoś łatniej ubranka wyglądają poskładane :-D

Zuzia wowwwwwwwwww śliczne te bodziaki!!! Z Babaluno?? z bardzo fajnego materiał zrobione są te ciuszki:tak:

Agucha, jakie Ty już masz pokaźne zbiory!!! Pięne ciuszki :-)

ja też do tej pory prasuje ciuszki Małego, zresztą nie tylko Małego, bo nasze też...

Zuzia śliczne !!! Też mam je na oku :) To z babaluno nie? :)
Tak, pokazywałam Wam chyba kiedyś linka do tego sprzedawcy na allegro
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. śliczne mają ciuszki. A przypomniało mi się, że te dwa bodziaki co kupiłam wcześniej w biedronce to też będą pasować dla córci, bo jeden był z Hello Kitty a drugi ze smerfem też może być. Ja teraz już większość rzeczy nie prasuję tylko od razu ładnie składam i naciągam jak wieszam. Ale wiem, że dla niemowlaczków lepiej prasować zawsze to jakieś odkażenie...

Zuzia, od tego samego sprzedawcy kupiłam teraz kilka bodziaków dla Maluszka :tak::tak:

Agucha,
właśnie czekam na przesyłkę z pierwszą partią kosmetyków :tak:

reklama
Do góry