reklama
agucha1986
Fanka BB :)
Agucha, pomyśl, ze b edziesz musiała to wszystko wypra c u wyprasować
jak tylko szafa stanie to powoli zacznę heheh a i już mama się zaoferowała że popracuje te maleństwa
wiesz co, pierwsze prasowanie pewnie sprawi mi przyjemność ja w ogóle lubię prasować
a przed chwilą przyszła do mnie poducha -rogal nareszcie :-)
agucha1986
no ja też lubię mieć poprasowane ale obawiam się, że przy dwójce odechce mi się miec tak pięknie wszystko poskładane i poprasowane
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Zuzia wowwwwwwwwww śliczne te bodziaki!!! Z Babaluno?? z bardzo fajnego materiał zrobione są te ciuszki
Agucha, jakie Ty już masz pokaźne zbiory!!! Pięne ciuszki :-)
ja też do tej pory prasuje ciuszki Małego, zresztą nie tylko Małego, bo nasze też...
Agucha, jakie Ty już masz pokaźne zbiory!!! Pięne ciuszki :-)
ja też do tej pory prasuje ciuszki Małego, zresztą nie tylko Małego, bo nasze też...
Tak, pokazywałam Wam chyba kiedyś linka do tego sprzedawcy na allegroZuzia śliczne !!! Też mam je na oku To z babaluno nie?
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. śliczne mają ciuszki. A przypomniało mi się, że te dwa bodziaki co kupiłam wcześniej w biedronce to też będą pasować dla córci, bo jeden był z Hello Kitty a drugi ze smerfem też może być. Ja teraz już większość rzeczy nie prasuję tylko od razu ładnie składam i naciągam jak wieszam. Ale wiem, że dla niemowlaczków lepiej prasować zawsze to jakieś odkażenie...
agucha1986
tak zbiory pokaźne dlatego już koniec kupowania ciuszków !!!!!!!!!!!!!!!!
teraz tylko kosmetyka, rożki i kocyki - koniec z ubrankami
teraz tylko kosmetyka, rożki i kocyki - koniec z ubrankami
reklama
patrzcie jakie słodkie http://allegro.pl/babaluno-sliczny-kom-tunika-legginsy-fruit-62-i2120373642.html