reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Hej mamusie, śliczny jest ten wózek Levirro Terreno,wygląda na zgrabny i zwrotny i ma dużą gondolę:) ja znalazłam jeszcze taką aukcję: 4W1 TAKO JUMPER X KOLEKCJE 2010,2011+18 GRATISÓW (2124573873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie dziewczyny o tym wózku?tutaj jest w całkiem rozsądnej cenie jeszcze z gratisami.
mnie się też tako podobają :-) mysle nad modelem warrior albo laret, mam sklep z tymi wózkami niedaleko i fajnie się prowadzą :) sąsiadka ma jumpera i tez sobie chwali :-)

reklama
fajny jest ten Tako
miałam okazję takim poprowadzić no i super się prowadzi
ale ja stwierdziłam że mi szkoda tysiaka na wózek bo i właściwie w gondolce pojezdzi pol roku a potem już spacerówka
ja odkupię od koleżanki wózeczek
i zobaczymy jak to będzie :)
dobrze że teraz mieszkam na parterze to mogę postawić go na dole

Chwalę się 1szym zakupem dla córci :-) Dużo mam po Alicji, ale ona jest z września więc muszę coś dokupić na lato.
1.jpg2.jpg 3szt krótki rękaw i 3szt z długim.

zuzia cuudne:):) takie kolorowo - różowe:):)
wooow znów będzie szał na bodziaki z biedrony:):) teraz będzie królowała myszka miki i tweetek:):)
oho agucha co za ,,dorosła koszula,,:):)

Zuzia ekstra ciuszki a ja się chwalę kilkoma moimi zakupami :
2012-02-27 12.22.39.jpg2012-02-27 12.21.21.jpg2012-02-27 12.22.01.jpg
a to komplecik od mojej siostr - pierwsze co wygrzebałam z kartonów jak znajdę czas i chęci to popstrykam wszystkiego zdjęcia i się oczywiście pochwalę :-)2012-02-27 12.25.02.jpg
a to mój dzisiejszy zakup dla mojego chrześniaczka 9-miesięcznego ;-)2012-02-27 12.20.30.jpg

reklama
Do góry