reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Hej mamusie, śliczny jest ten wózek Levirro Terreno,wygląda na zgrabny i zwrotny i ma dużą gondolę:) ja znalazłam jeszcze taką aukcję: 4W1 TAKO JUMPER X KOLEKCJE 2010,2011+18 GRATISÓW (2124573873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie dziewczyny o tym wózku?tutaj jest w całkiem rozsądnej cenie jeszcze z gratisami.
mnie się też tako podobają :-) mysle nad modelem warrior albo laret, mam sklep z tymi wózkami niedaleko i fajnie się prowadzą :) sąsiadka ma jumpera i tez sobie chwali :-)

reklama
fajny jest ten Tako
miałam okazję takim poprowadzić no i super się prowadzi
ale ja stwierdziłam że mi szkoda tysiaka na wózek bo i właściwie w gondolce pojezdzi pol roku a potem już spacerówka
ja odkupię od koleżanki wózeczek
i zobaczymy jak to będzie :)
dobrze że teraz mieszkam na parterze to mogę postawić go na dole

Chwalę się 1szym zakupem dla córci :-) Dużo mam po Alicji, ale ona jest z września więc muszę coś dokupić na lato.
1.jpg2.jpg 3szt krótki rękaw i 3szt z długim.

zuzia cuudne:):) takie kolorowo - różowe:):)
wooow znów będzie szał na bodziaki z biedrony:):) teraz będzie królowała myszka miki i tweetek:):)
oho agucha co za ,,dorosła koszula,,:):)

Zuzia ekstra ciuszki a ja się chwalę kilkoma moimi zakupami :
2012-02-27 12.22.39.jpg2012-02-27 12.21.21.jpg2012-02-27 12.22.01.jpg
a to komplecik od mojej siostr - pierwsze co wygrzebałam z kartonów jak znajdę czas i chęci to popstrykam wszystkiego zdjęcia i się oczywiście pochwalę :-)2012-02-27 12.25.02.jpg
a to mój dzisiejszy zakup dla mojego chrześniaczka 9-miesięcznego ;-)2012-02-27 12.20.30.jpg

reklama
Do góry