reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Róża - a który dokładnie model wózka??:-)
Ja chciałam dla córki pluto kupić, tak mi sie podobała ta spacerowka, ale trudno ją było wtedy w Polsce dostać:tak:

20120217191.jpg20120217192.jpg

To są na razie jedyne ubranka dla dziewczynki jakiem mam na miejscu, reszta czeka w pl. Zamawiałam też trochę ze strony smyk.pl. Do ikei tez się wybiorę po kilka drobiazgów;-)
Eve, kołyska super:tak:. My zostajemy przy łóżeczku, bo przenosimy się do mieszkania, a łóżeczko na dłużej posłuży.

Ten drugi ma chyba lepszą spacerówkę, a czy ten pierwszy działa na zasadzie przegubowca mutsy?? Ale oba fajne, nie widziałam ich nigdzie w sklepie niestety.

one mają takie same gondole i spacerówki, różnią się tylko kołami.

właśnie już 2 razy widziałam w sklepie Amko, jest koło mnie stacjonarny.

co to jest przegubowiec mutsy? :)

Tak ale stelaz inny i podnózek wydaje mi sie lepszy w tym drugim :tak:
Ja tak mówię na mutsy, tem który ma regulowaną całą oś kół a nie odrębnie przednie koła. Bo tośrednio praktyczne jest przynajmniej w mutsy.

Dostałam wczoraj całą siatę ciuchów ciążowych od szwagierki! :-). Część trochę może nie w moim stylu, ale co tam. Ona rodziła w zimie, więc wszystkie trochę cieplejsze, no ale na ten okres wiosenny i przedwiosenny myślę, że będą ok :-)

reklama
Twiligtht ty szczesciaro:) caly wor ciuszkow to bedziesz miala niezla rewie na wiosne:) Ja narzie kupilam tylko sweterek ciut dluzszy taki podkreslajacy brzuszek i leginsy, ktore okazaly sie za ktotkie i brzuch maja za duzy, czy generalnie w nich nie chodze. Wczoraj zamowilam sobie nowe z allegro i mam nadzieje ze beda ok:)

Dla maluszka wyszperalam duzo ubranek w szafie u mojej mamy bo mialam po Mai pochowane, ale dla chlopca to na pierwszy miesiac a potem mam same slodkie rozowe sukienki, dresiki itp, niektore nowe albo jak nowe bo wtedy maz czesto do uk jezdzil:) co ja z tym zrobie...

Do góry