reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
eve - śliczna ta kołyska. Ja właśnie się zastanawiam w czym mała będzie spać. Jeśli nam się uda zmienić mieszkanie i sypialnia będzie w miarę duża, to kupię od razu łóżeczko, jeśli nie to chyba kosz mojżesza, ale ta Twoja kołyska wydaje mi się stabilniejsza
Agulka2012
Fanka BB :)
eva kołyska świetna!!
Widzę że zakupy pełną parą my też już troszkę mamy i w tym tygodniu planuję kupić wyposażenie łóżeczka: kołderkę, poduszkę- to na później, i poszewki do tego, ochraniacz, prześcieradło i rożek
Widzę że zakupy pełną parą my też już troszkę mamy i w tym tygodniu planuję kupić wyposażenie łóżeczka: kołderkę, poduszkę- to na później, i poszewki do tego, ochraniacz, prześcieradło i rożek
ania-aneczka
Eve kołyska super I mniej miejsca zajmuje niż łóżeczko A to drewniane białe łóżeczko masz po Adzie czy będziesz kupowała?
ania aneczka - łóżeczka nie mam po Adzie. Jej było w kolorze dębu (taki nam wtedy pasował do sypialni) i było skracane, jak M rozkręcał i znosił do piwnicy coś mu spadło i się połamało, więc je wywalił do śmietnika Także nie mam w ogóle łózeczka, takie zwykłe pewnie zakupię w ikeii, ale to sę jeszcze zobaczy.
Mysza - ja właśnie chciałam tą kołyskę, dokłądnie tej firmy. Do kosza Mojższa jakoś nie mogę się przekonać, dla mnie za mało funkcjonalny jakby. tu mam kółka, będzie można jeździć po domu, jest karuzela, którą można zamontowac później w łóżeczku, lampka, jakieś melodyjki. Dlatego kołyska wygrała. Sypialnię będe miała sporą (jak dla mnie) bo 13 m ale i tak uprarłam sie na tą kołyskę, M nawet nie próbował sie sprzeciwiać. Bardzo chciałam przy córce kołyskę, ale wetdy odpuściłam, teraz była kontra
Mysza - ja właśnie chciałam tą kołyskę, dokłądnie tej firmy. Do kosza Mojższa jakoś nie mogę się przekonać, dla mnie za mało funkcjonalny jakby. tu mam kółka, będzie można jeździć po domu, jest karuzela, którą można zamontowac później w łóżeczku, lampka, jakieś melodyjki. Dlatego kołyska wygrała. Sypialnię będe miała sporą (jak dla mnie) bo 13 m ale i tak uprarłam sie na tą kołyskę, M nawet nie próbował sie sprzeciwiać. Bardzo chciałam przy córce kołyskę, ale wetdy odpuściłam, teraz była kontra
Ostatnia edycja:
DariaN
Mysza zazdroszczę zakupu, ale chyba sama się skuszę chociaż na coneco (cena w necie coś ok 300).
JA się pochwalę że mojej córce wczoraj zakupiłam w Cocodrillo 2 pary bucików na przecenie.
Jeśli chodzi o ubranka to jeszcze nic, choć mam wejście na tanie bodziaki i nie tylko właśnie z cdrl.
Na razie jednak nie wiem dlaczego boję się zapeszać i nic za bardzo nie kupuję ale przyznam że jak bym wpadła w trans to penie córcia była by przebierana co chwila.
JA się pochwalę że mojej córce wczoraj zakupiłam w Cocodrillo 2 pary bucików na przecenie.
Jeśli chodzi o ubranka to jeszcze nic, choć mam wejście na tanie bodziaki i nie tylko właśnie z cdrl.
Na razie jednak nie wiem dlaczego boję się zapeszać i nic za bardzo nie kupuję ale przyznam że jak bym wpadła w trans to penie córcia była by przebierana co chwila.
agucha1986
jak zwykle weekend a tu ruch :-)
a ja się moge pochwalić, że dzisiaj dostałam trzy kartony ciuszków od siostry :-)
a ja się moge pochwalić, że dzisiaj dostałam trzy kartony ciuszków od siostry :-)
Babelek2012
Aktywna w BB
Hej mamusie, śliczny jest ten wózek Levirro Terreno,wygląda na zgrabny i zwrotny i ma dużą gondolę ja znalazłam jeszcze taką aukcję: 4W1 TAKO JUMPER X KOLEKCJE 2010,2011+18 GRATISÓW (2124573873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie dziewczyny o tym wózku?tutaj jest w całkiem rozsądnej cenie jeszcze z gratisami.
zastanawiam się nad koszem, ale chyba wygra łóżeczko Leksvik z Ikea. Dziś dostałam wielką torbę ciuszków, na pierwsze 2-3 mies. chyba nie mam co dokupić z ubranek, no może jakieś skarpetki czy niedrapki. Mam chyba 30 bodziaków i 15 pajacyków, 3 rampersy, jakieś koszulki i 3 piękne sukienki
wczoraj w Ikea upatrzyłam już śpiworek (mają chyba z 8 modeli), kocyki, flanelowe pieluchy, ręczniki z kapturem: kupię wszystko jakoś w maju, jak pojedziemy po łóżeczko
no i coraz bardziej podobają mi się wózki I coo
wczoraj w Ikea upatrzyłam już śpiworek (mają chyba z 8 modeli), kocyki, flanelowe pieluchy, ręczniki z kapturem: kupię wszystko jakoś w maju, jak pojedziemy po łóżeczko
no i coraz bardziej podobają mi się wózki I coo
reklama