reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

eve - śliczne te kołyski są:):)
co do tych ciuszków z 5-10-15 to takie nawet ok są, jeżeli chodzi o materiał - co do reszty to się okaże w praniu:)

reklama
eve - śliczna ta kołyska. Ja właśnie się zastanawiam w czym mała będzie spać. Jeśli nam się uda zmienić mieszkanie i sypialnia będzie w miarę duża, to kupię od razu łóżeczko, jeśli nie to chyba kosz mojżesza, ale ta Twoja kołyska wydaje mi się stabilniejsza

eva kołyska świetna!!
Widzę że zakupy pełną parą:) my też już troszkę mamy i w tym tygodniu planuję kupić wyposażenie łóżeczka: kołderkę, poduszkę- to na później, i poszewki do tego, ochraniacz, prześcieradło i rożek:)

ania aneczka - łóżeczka nie mam po Adzie. Jej było w kolorze dębu (taki nam wtedy pasował do sypialni) i było skracane, jak M rozkręcał i znosił do piwnicy coś mu spadło i się połamało, więc je wywalił do śmietnika :sorry: Także nie mam w ogóle łózeczka, takie zwykłe pewnie zakupię w ikeii, ale to sę jeszcze zobaczy.

Mysza - ja właśnie chciałam tą kołyskę, dokłądnie tej firmy. Do kosza Mojższa jakoś nie mogę się przekonać, dla mnie za mało funkcjonalny jakby. tu mam kółka, będzie można jeździć po domu, jest karuzela, którą można zamontowac później w łóżeczku, lampka, jakieś melodyjki. Dlatego kołyska wygrała. Sypialnię będe miała sporą (jak dla mnie) bo 13 m ale i tak uprarłam sie na tą kołyskę, M nawet nie próbował sie sprzeciwiać. Bardzo chciałam przy córce kołyskę, ale wetdy odpuściłam, teraz była kontra :-D

Ostatnia edycja:
Mysza zazdroszczę zakupu, ale chyba sama się skuszę chociaż na coneco (cena w necie coś ok 300).
JA się pochwalę że mojej córce wczoraj zakupiłam w Cocodrillo 2 pary bucików na przecenie.
Jeśli chodzi o ubranka to jeszcze nic, choć mam wejście na tanie bodziaki i nie tylko właśnie z cdrl.
Na razie jednak nie wiem dlaczego boję się zapeszać i nic za bardzo nie kupuję ale przyznam że jak bym wpadła w trans to penie córcia była by przebierana co chwila.

zastanawiam się nad koszem, ale chyba wygra łóżeczko Leksvik z Ikea. Dziś dostałam wielką torbę ciuszków, na pierwsze 2-3 mies. chyba nie mam co dokupić z ubranek, no może jakieś skarpetki czy niedrapki. Mam chyba 30 bodziaków i 15 pajacyków, 3 rampersy, jakieś koszulki i 3 piękne sukienki :)

wczoraj w Ikea upatrzyłam już śpiworek (mają chyba z 8 modeli), kocyki, flanelowe pieluchy, ręczniki z kapturem: kupię wszystko jakoś w maju, jak pojedziemy po łóżeczko

no i coraz bardziej podobają mi się wózki I coo

reklama
mela ja polecam ciuszki z 5-10-15
miałam stamtąd pajacyki kolory się nie sprały i były tak samo kolorowe jak z nowości
chociaż to było z 4 lata temu więc się mogło coś zmienić :D

Do góry