reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

mela - nie wiem jak teraz 5-10-15 ale dla córki źle mi się nosiły te ubranka :baffled:
Ja dziś poczyniłam pierwszy zakup, hehe, ale taki większy 68 i 74, zdjecie potem wstawię, musze zgrać z aparatu.

w sumie nic wielkiego ale się pochwalę

HPIM6644.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Eve, fajowe :tak::tak:

Mysza, jeszcze nic straconego:tak::tak: przy trzeciej ciazy starajcie się o chłopaka ;-);-)

Dziewuszki polecam ubranka z reserved:) Body sa sliczne, nietypowe i np za 9.90:) Polska firma a takie trzeba wspierac:) polecam, mam kilka takik i jestem w nich zakochana, niestety fotek nie dodam bo komp mi nawala:(

Fasolinka - świetne i cena bardzo fajna. Ja mam dla córki jeansy właśnie z reserved kids i to są najlepsze jakie do tej pory udało mi sie dla niej kupić, a też kupiłam z przeceny za 19,90.
Za wczorajsze ubranka dałam po 9.90 za spodenki i czapkę i 12 zł za bluzeczkę.
Aaaa kupiłam wczoraj w nocy (licytacja) kołyskę kolcraft :tak:

Fasolinka fajne bodziaki:)

Eve, ale taka kołyskę kołyskę czy kołyske łóżeczko? One są śliczne, ale dośc drogie nie? :) A nie kupujesz takiego zwykłego łóżeczka drewnianego?

ja bede miala na poczatku kolyske wiklinowa na kolkach a po jakichs 3-4 mcach do lozeczka maluszek pojdzie:) ale takiego ciut wiekszego 140/70cm:) a potem po kilku latach zrobie mu z tego lozeczka tapczanik:)

reklama
ania aneczka, wylicytowałam używaną, a że licytacja kończyła się późno w nocy (o 00.18 oczy mi sie zamykały) udało mi sie kupić za 240 zł + 30 zł za przesyłkę, więc bardzo tanio. Do tego kobieta dodaję 3 prześcieradełka frotte, dodatkowy materacyk i komplet pościeli. Fakt pościel rózowa, wiec raczej nie dla mnie:tak:
Na początek tylko ta kołyskę będziemy mieć u nas w sypialni, a jak dziecko przeniesiemy do Ady do pokoju to będzie łóżeczko drewniane najzwyklejsze białe (żeby do pokoju pasowało:tak: )
kołyska jest ecru z zielonymi wstawkami (sypialnię chcę włąśnie z zielonymi wstawkami zrobić, tak jak miałam w tym mieszkaniu dopóki nie oddaliśmy córce pokoju) O taka: Ostrzeżenie o przekierowaniu

Do góry