reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

mela - nie wiem jak teraz 5-10-15 ale dla córki źle mi się nosiły te ubranka :baffled:
Ja dziś poczyniłam pierwszy zakup, hehe, ale taki większy 68 i 74, zdjecie potem wstawię, musze zgrać z aparatu.

w sumie nic wielkiego ale się pochwalę

HPIM6644.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Eve, fajowe :tak::tak:

Mysza, jeszcze nic straconego:tak::tak: przy trzeciej ciazy starajcie się o chłopaka ;-);-)

Dziewuszki polecam ubranka z reserved:) Body sa sliczne, nietypowe i np za 9.90:) Polska firma a takie trzeba wspierac:) polecam, mam kilka takik i jestem w nich zakochana, niestety fotek nie dodam bo komp mi nawala:(

Fasolinka - świetne i cena bardzo fajna. Ja mam dla córki jeansy właśnie z reserved kids i to są najlepsze jakie do tej pory udało mi sie dla niej kupić, a też kupiłam z przeceny za 19,90.
Za wczorajsze ubranka dałam po 9.90 za spodenki i czapkę i 12 zł za bluzeczkę.
Aaaa kupiłam wczoraj w nocy (licytacja) kołyskę kolcraft :tak:

Fasolinka fajne bodziaki:)

Eve, ale taka kołyskę kołyskę czy kołyske łóżeczko? One są śliczne, ale dośc drogie nie? :) A nie kupujesz takiego zwykłego łóżeczka drewnianego?

ja bede miala na poczatku kolyske wiklinowa na kolkach a po jakichs 3-4 mcach do lozeczka maluszek pojdzie:) ale takiego ciut wiekszego 140/70cm:) a potem po kilku latach zrobie mu z tego lozeczka tapczanik:)

reklama
ania aneczka, wylicytowałam używaną, a że licytacja kończyła się późno w nocy (o 00.18 oczy mi sie zamykały) udało mi sie kupić za 240 zł + 30 zł za przesyłkę, więc bardzo tanio. Do tego kobieta dodaję 3 prześcieradełka frotte, dodatkowy materacyk i komplet pościeli. Fakt pościel rózowa, wiec raczej nie dla mnie:tak:
Na początek tylko ta kołyskę będziemy mieć u nas w sypialni, a jak dziecko przeniesiemy do Ady do pokoju to będzie łóżeczko drewniane najzwyklejsze białe (żeby do pokoju pasowało:tak: )
kołyska jest ecru z zielonymi wstawkami (sypialnię chcę włąśnie z zielonymi wstawkami zrobić, tak jak miałam w tym mieszkaniu dopóki nie oddaliśmy córce pokoju) O taka: Ostrzeżenie o przekierowaniu

Do góry