reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Oli fajne ubranka, szkoda, że czekam na dziewuszkę ;-)
fasolinka0722
Fanka BB :)
Dziewuszki polecam ubranka z reserved Body sa sliczne, nietypowe i np za 9.90 Polska firma a takie trzeba wspierac polecam, mam kilka takik i jestem w nich zakochana, niestety fotek nie dodam bo komp mi nawala
fasolinka0722
Fasolinka - świetne i cena bardzo fajna. Ja mam dla córki jeansy właśnie z reserved kids i to są najlepsze jakie do tej pory udało mi sie dla niej kupić, a też kupiłam z przeceny za 19,90.
Za wczorajsze ubranka dałam po 9.90 za spodenki i czapkę i 12 zł za bluzeczkę.
Aaaa kupiłam wczoraj w nocy (licytacja) kołyskę kolcraft
Za wczorajsze ubranka dałam po 9.90 za spodenki i czapkę i 12 zł za bluzeczkę.
Aaaa kupiłam wczoraj w nocy (licytacja) kołyskę kolcraft
fasolinka0722
Ewe81 gratuluje pewnie kolyska sam miod
ania-aneczka
Fasolinka fajne bodziaki
Eve, ale taka kołyskę kołyskę czy kołyske łóżeczko? One są śliczne, ale dośc drogie nie? A nie kupujesz takiego zwykłego łóżeczka drewnianego?
Eve, ale taka kołyskę kołyskę czy kołyske łóżeczko? One są śliczne, ale dośc drogie nie? A nie kupujesz takiego zwykłego łóżeczka drewnianego?
fasolinka0722
ja bede miala na poczatku kolyske wiklinowa na kolkach a po jakichs 3-4 mcach do lozeczka maluszek pojdzie ale takiego ciut wiekszego 140/70cm a potem po kilku latach zrobie mu z tego lozeczka tapczanik
reklama
ania aneczka, wylicytowałam używaną, a że licytacja kończyła się późno w nocy (o 00.18 oczy mi sie zamykały) udało mi sie kupić za 240 zł + 30 zł za przesyłkę, więc bardzo tanio. Do tego kobieta dodaję 3 prześcieradełka frotte, dodatkowy materacyk i komplet pościeli. Fakt pościel rózowa, wiec raczej nie dla mnie
Na początek tylko ta kołyskę będziemy mieć u nas w sypialni, a jak dziecko przeniesiemy do Ady do pokoju to będzie łóżeczko drewniane najzwyklejsze białe (żeby do pokoju pasowało )
kołyska jest ecru z zielonymi wstawkami (sypialnię chcę włąśnie z zielonymi wstawkami zrobić, tak jak miałam w tym mieszkaniu dopóki nie oddaliśmy córce pokoju) O taka: Ostrzeżenie o przekierowaniu
Na początek tylko ta kołyskę będziemy mieć u nas w sypialni, a jak dziecko przeniesiemy do Ady do pokoju to będzie łóżeczko drewniane najzwyklejsze białe (żeby do pokoju pasowało )
kołyska jest ecru z zielonymi wstawkami (sypialnię chcę włąśnie z zielonymi wstawkami zrobić, tak jak miałam w tym mieszkaniu dopóki nie oddaliśmy córce pokoju) O taka: Ostrzeżenie o przekierowaniu