reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Mońcia - ubranka piękne i jaka cena
charlotteB
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja dzisiaj cały dzień z nosem w kompie siedzę i rozkminiam różne wózki Czy któraś brała w ogóle pod uwagę Babyactive Jet Alu? O taki:
Jet | BabyActive
Moja sąsiadka ma taki, prowadziłam go parę razy na dłuższych dystansach, prowadzi się super, ona też nie ma zastrzeżeń, ani do prowadzenia, ani do niczego właściwie w tym wózku; kupowała używany.
Jej Synek jest z połowy czerwca, teraz wozi go w spacerówce na płasko albo w lekko siedzącej pozycji w śpiworku.
Znacie opinie o tym wózku od znajomych może?;-)
Jet | BabyActive
Moja sąsiadka ma taki, prowadziłam go parę razy na dłuższych dystansach, prowadzi się super, ona też nie ma zastrzeżeń, ani do prowadzenia, ani do niczego właściwie w tym wózku; kupowała używany.
Jej Synek jest z połowy czerwca, teraz wozi go w spacerówce na płasko albo w lekko siedzącej pozycji w śpiworku.
Znacie opinie o tym wózku od znajomych może?;-)
twilight
Fanka BB :)
Mońcia super zakupy! Fajnie, że i u Ciebie też zaczął się szał kompletowania wyprawki! Gratulacje! :-)
no nie ukrywam że z pomocą zakupoallegrowiczki Doe , udało mi się tak mądrze zrobić zakupy dzięki bejbe :*
na prawdę opłaca się wyczaić takie rzeczy na allegro zawsze może się coś wygrać za 1zł albo 2zł
charlotte , bardzo fajny ten wózek ) sama się nim zainteresuje chyba ;P
na prawdę opłaca się wyczaić takie rzeczy na allegro zawsze może się coś wygrać za 1zł albo 2zł
charlotte , bardzo fajny ten wózek ) sama się nim zainteresuje chyba ;P
tutaj znalazłam fajną stronkę, są opinię na temat wózków
tu jest ten BabyActive Jet Baby Active Jet - opinie użytkowników Opineo.pl
tu jest ten BabyActive Jet Baby Active Jet - opinie użytkowników Opineo.pl
reklama