reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj cały dzień z nosem w kompie siedzę i rozkminiam różne wózki:) Czy któraś brała w ogóle pod uwagę Babyactive Jet Alu? O taki:
Jet | BabyActive
Moja sąsiadka ma taki, prowadziłam go parę razy na dłuższych dystansach, prowadzi się super, ona też nie ma zastrzeżeń, ani do prowadzenia, ani do niczego właściwie w tym wózku; kupowała używany.
Jej Synek jest z połowy czerwca, teraz wozi go w spacerówce na płasko albo w lekko siedzącej pozycji w śpiworku.
Znacie opinie o tym wózku od znajomych może?;-)

Mońcia - ja też bym wolała takie cuda jak Ty kupić, ale narazie to mnie czekają wlaśnie farby, kleje, fugi, drzwi.:laugh2:

no nie ukrywam że z pomocą zakupoallegrowiczki Doe , udało mi się tak mądrze zrobić zakupy :tak:dzięki bejbe :*
na prawdę opłaca się wyczaić takie rzeczy na allegro :) zawsze może się coś wygrać za 1zł albo 2zł :)

charlotte , bardzo fajny ten wózek :)) sama się nim zainteresuje chyba ;P

reklama
Do góry