reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Ja się bardzo poważnie do niego przymierzam:) Waga 14 kg to chyba nie jest tak barrdzo dużo, tyle się dzisiaj obczytałam, że było sporo cięższych.
btw, mam zamiar zjeżdżać nim do garażu, wypinać Malucha i hejka, na górę, wózka na pewno taszczyć nie będę:)
Modele 2012 mają podobno jakiś nowszy niezawodny system hamulców, są nowe wersje kolorystyczne,a poza tym wypuszczają też" "patriotyczną" wersję na Euro (na głównej stronie babyactive się wyświetla):-D

Co do DOE ona już dawno ma u mnie mistrza zakupowego allegro :D:D:D A te ciuszki są nowe czy używane? Sama bym z chęcią dalej kupowała, ale na luty limit wyczerpany i czekam co mi mamcia ze Stanów przywiezie:)

Hej kobitki. Wczoraj widziałam mamuśkę z dzieckiem w x-landerze próbującą przebrnąć przez śnieg zalegający na chodniku. Nie wiem czy wszystkie wózki sprawdzają się równie "dobrze" w czasie takiej pogody, ale na pewno ten polecam, jakbyście chciały zrzucić zbędne kilogramy po ciąży. Tak umordowanej osoby dawno nie widziałam.

Zakochałam się w tym leżaczku

leżaczek.jpg
Chyba muszę zacząć kasę odkładać :rofl2:

Hej kobitki. Wczoraj widziałam mamuśkę z dzieckiem w x-landerze próbującą przebrnąć przez śnieg zalegający na chodniku. Nie wiem czy wszystkie wózki sprawdzają się równie "dobrze" w czasie takiej pogody, ale na pewno ten polecam, jakbyście chciały zrzucić zbędne kilogramy po ciąży. Tak umordowanej osoby dawno nie widziałam.
Może miałą jakieś małe kółka i nie pompowane ?! Ja mam takiego WÓZEK x-lander XT spacerówka (2106418249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem bardzo zadowolona jeżdżę po lasach, łąkach i na plaży też się sprawdził. Jak się urodziła Alicja to była niezła zima i też po tych zaśnieżonych ścieżkach się na jeździłam i nigdy nie miałam problemu. Poprostu to akurat jak się jeżdzi w różnych warunkach pogodowych i terenowych zależy od kół.

reklama
Laski, wózek to nie sanki, ze po śniegu pojedzie gładko. Jeden będzie miał większe problemy, drugi mniejsze. Osobiście uważam, ze dobrór wózka to bardzo ważna sprawa i duże wyzwanie :-)

Do góry