reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a to mój wczorajszy zakup z lumpka pod domem :) 3 zł :D

ciuch.jpg

reklama
Doe - ale nie gniewasz się?? :-) Ja dziś jakaś podminowana jestem. Mam znów problem z córcią :-(

magnolia - Roan marita, jedo fyn i bartatina, emmaljungi np duo combi. To sa takie powyżej 80 cm. Pewnie jeszcze inne wózki tają duże ale nic mi nie przychodzi do głowy.

Mońcia poszła po pączki a wróciła z bodziakiem :-D

Widzę, że nie jestem jedyna... ja mam ochotę sobie dziś strzelić w łep... i lepiej żeby mi się dziś ktoś nie nawinął, bo się to może źle skończyć...:angry::crazy::angry::crazy::angry::crazy::wściekła/y:

Eve kochana za co mam sie gniewać :szok: ??
Jak wczoraj pisałam "racja jest jak dupa każdy ma swoją" i każda z nas pisze jak czuje...Ty czegoś nie kupisz bo uważasz ze FUJJJ, a ja sobie kupie laktator za grosze :tak: bo uważam ze nic w tym złego bo i tak wyparzę i już...no co do używanych gaciów to się zgadzam w 100% no ale jak dla mnie to całkiem co innego niż laktator

Eve moze od Ciebie Avent licytuje hahhaahah :*;-)
Magnolia ja mam polski wózek Adbor i zmierzyłam go...a wiec długość zewnętrzna 80cm w środku ok 76, szerokość 30cm i wysoki 25cm...za 2 miesięczną "nówkę" z wpinanym fotelikiem w stelaż dałam 350zl :tak: (gondola, spacerówka, fotelik+parasolka i torba) póki co to do tej pory to mój najlepszy zakup dla Dzidzia dlatego się chwalę :zawstydzona/y:
2035759496

Ja np, też bym nie kupiła używanego laktatora...ale Doe to już wie :) Po prostu na samą myśl mnie odrzuca...to bardzo intymna sprawa, nie wyobrażam sobie. ale rozumiem jeśli ktoś nie ma nic przeciwko.

reklama
Do góry