reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Swoją drogą dziwię się, że jeszcze nikt nie wpadł na takie "nakładki-mini nartki", że jak pada śnieg, blokujesz koła i je zakładasz i ślizgiem po mieście ;-)

reklama
Zuzia , nie zdziwiłabym się jak by gdzieś takie były do kupienia , a jak nie ma - opatentuj to !! dobrą kase możesz na tym zarobić bo pomysł niczego sobie ;-)

Mońcia Ty tuńczyku :-p:-D
Eve - ja też miałam takie nartki ;]

tak czytam o tych nartkach na koła i pomyślałam, że chodzi o samochody i rozkminiam, a jak działałby napęd, a tu oczywiście o wózkach ::D::D

Mysza super leżaczek:)

Eve faktycznie wybór wózka do wyzwanie:) Ja póki co się nie uginam nad JEDO FYN 4ds choć nim nawet nie jechałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale porównuje porównuje i ma piękną szeroką gondolę:) Cena też nie jest wielce wygórowana:) A fotelik to chyba RECARO a nie MAXI COSI. ale wszystko do przemyslenia:)

dziewczyny powiedzcie mi czy takie lezaczki opłaca sie na poczatek kupowac czy troche pozniej, bo ostatnio mi szwagierka powiedziała ze sa one szkodliwe dla dziecka bo kregosłup i jest w kulke zwiniete i nie powinno leżeć na takim leżaczku co wy o tym myślicie?

Iguś zaczął korzystać z lezaczka jak miał jakieś 2 miesiące. Tzn. korzystać, za dużo powiedziane, bo na początku takie Maleństwo wkłada się dosłownie na chwilkę w taki lezaczek

reklama
Do góry