reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
coś mi się takie nakładki obiły o uszy, ale nie jestem pewna
agucha1986
Fanka BB :)
Nie wiem czy pamiętacie z dzieciństwa, ale ja miałam takie plastikowe małe nartki w kolorze czerwonym
ja też miałam tylko że pomarańczowe...i mówili na to ślizgacze.... mój wujek jak mi je kiedyś zabrał i ubrał w Zieleńcu chciał zjechac a tu co ślizgacze mu odjechały a on został na górce
ania-aneczka
Fanka BB :)
Mysza super leżaczek
Eve faktycznie wybór wózka do wyzwanie Ja póki co się nie uginam nad JEDO FYN 4ds choć nim nawet nie jechałam Ale porównuje porównuje i ma piękną szeroką gondolę Cena też nie jest wielce wygórowana A fotelik to chyba RECARO a nie MAXI COSI. ale wszystko do przemyslenia
Eve faktycznie wybór wózka do wyzwanie Ja póki co się nie uginam nad JEDO FYN 4ds choć nim nawet nie jechałam Ale porównuje porównuje i ma piękną szeroką gondolę Cena też nie jest wielce wygórowana A fotelik to chyba RECARO a nie MAXI COSI. ale wszystko do przemyslenia
dziewczyny powiedzcie mi czy takie lezaczki opłaca sie na poczatek kupowac czy troche pozniej, bo ostatnio mi szwagierka powiedziała ze sa one szkodliwe dla dziecka bo kregosłup i jest w kulke zwiniete i nie powinno leżeć na takim leżaczku co wy o tym myślicie?
reklama
Zuzia widziałam na allegroSwoją drogą dziwię się, że jeszcze nikt nie wpadł na takie "nakładki-mini nartki", że jak pada śnieg, blokujesz koła i je zakładasz i ślizgiem po mieście ;-)