reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Doe super zakup - no i w takiej cenie :szok:, przyjemnego korzystania życzę już teraz

hehe ja też wyszłam po pączki i wróciłam z torbą ciucholandowych zdobyczy:)
a później wyszłam na szwędy do galerii i kupiłam sobie super biustonosz jeee z Gai na przecenie za 39 zł :):) ależ się cieszę, bo już myślałam ,że będę skazana na sportowe :-(

Ja sprzedałam mój laktator, ponieważ można sobie dokupić (w moim zestawie akurat były zapasowe) części te bardziej "intymne", czyli gumki przylegające do cycka. Butelkę też miałam zapasową...
Więc właściwie sprzedawałam jako używany nowy :-D

My będziemy dzielić pokój. Jeden tapetować, drugi malować. Maskara. Znowu życie w remonice ;) Ale przynajmniej będziemy mieć osobne pokoje już na zapas ;-)

reklama
ale się uśmiałam ;D wszystkie piszą o ciuszkach , wózkach i laktatorach , a Wy tutaj we 3 kafle ,drzwi , tapety , farby

ja kupiłam i wygrałam na allegro dwie aukcje od jednego sprzedawcy - każda aukcja po 1zł i przesyłka 6 zł :) więc za 8zł mam 8szt ;-)

a więc się chwalę :-)

body 1.jpgbody2.jpg

Do góry