reklama
fasolinka0722
Fanka BB :)
Dziewczyny widze ze szalejecie grubo z zakupami ach te ciucholandy, kocham kocham kocham Mam taki jeden zaprzyjazniony juz i dzis wydalam 25zl(aż) a kupilam chyba z 12 rzeczy, czapeczki, body, rampersy i spiochy jak nowe z NEXT boskie, nawet mezus bbyl zadowolony, jednak sie nie pochwale bo mam laptopika do remontu i nie dziala to co trzeba ale jak M naprawi to zaraz sie pochwale
Mamcia_86
Ja mam perfecta mama. Jeden na brzuch i tylek a drugi na biust. Niecałe 20 zł.
Moja mam mówi, że wydziwiam, bo jak one były w ciąży to żadna niczym się nie smarowała i że na głupoty wydaję kase Jak mi tak gada to mam wyrzuty sumienia. Ale swędzi mnie brzuszek, to co za różnica, czy posmaruje zwykłym balsamem w tej samej cenie, czy też czymś specjalnie do tego przeznaczonym.
Agucha- gratuluje pierwszych zakupów! Cudowne uczucie nie?
Ja po pierwszych zakupach kilka razy w ciągu dnia wyciągałam ciuszki z szafy i oglądałam;-)
A te tuniczki bardzo fajne. Też będę musiała sobie w marcu jakąś zamówić.
Oglądałam ten komplet myszki Miki i małż mówi, że ten czarny za bardzo rzuca się w oczy, a maleństwo na czarno sie nie ubiera
Moja mam mówi, że wydziwiam, bo jak one były w ciąży to żadna niczym się nie smarowała i że na głupoty wydaję kase Jak mi tak gada to mam wyrzuty sumienia. Ale swędzi mnie brzuszek, to co za różnica, czy posmaruje zwykłym balsamem w tej samej cenie, czy też czymś specjalnie do tego przeznaczonym.
Agucha- gratuluje pierwszych zakupów! Cudowne uczucie nie?
Ja po pierwszych zakupach kilka razy w ciągu dnia wyciągałam ciuszki z szafy i oglądałam;-)
A te tuniczki bardzo fajne. Też będę musiała sobie w marcu jakąś zamówić.
Oglądałam ten komplet myszki Miki i małż mówi, że ten czarny za bardzo rzuca się w oczy, a maleństwo na czarno sie nie ubiera
twilight
Eve na allegro się spotkałam ze sprzedażą używanych biustonoszy ciążowych i kostiumów kąpielowych . Nie rozumiem jak można takie intymne rzeczy sprzedawać, a co gorsza, jak można je kupować!
Mnie wczoraj dotarła bluzka: http://www.mamadama.pl/bluzka-top-alice/ Bardzo fajny materiał, cienka bawełenka, w lecie będzie idealna, przed i po porodzie bo super ma krój :-)
Mnie wczoraj dotarła bluzka: http://www.mamadama.pl/bluzka-top-alice/ Bardzo fajny materiał, cienka bawełenka, w lecie będzie idealna, przed i po porodzie bo super ma krój :-)
Ja w tym nic złego nie widzę i tak się wyparza...a Ty jak jesteś w restauracji i dostajesz np. wino w kieliszku, to myślisz o tym że przed Tobą jakiś gościu z tego szkła pił??...i co?... przecież to jest dokładnie wyparzoneWkurzają mnie te ogłoszenia. Laska sprzedaje używany laktator, ciekawa jestem czy gacie używane też sprzedała
Spoko, myślałam że po to jest na bb wątek kupię-sprzedam, żeby się tak nie wcinać na poszczególne miesiące.
Usunęłam ten link, ale nic nie pisałaś o tym że mamy usunąć tylko o tym że używany...ale nie ma co i już go nie ma
magnolia76
Początkująca w BB
Dziewczyny. Pisałyście wcześniej, że ważne przy kupowaniu wózka jest, żeby gondola była duża, bo się dziecko w zimie już może nie mieścić. Co znaczy duża? Który wózek Waszym zdaniem ma gondolę o odpowiedniej wielkości?
reklama
twilight
Z tego co się dowiedziałam, jedną w większych ma Roan Marita, ale jak poszukasz w necie to na pewno jeszcze coś wynajdziesz :-)