reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

nadii - super te tuniczki, dałam do obserwowanych, bo ja nic dla siebie nowego nie kupiłam. Nie mam też ciuchów ciążowych po córce, narazie się mieszcze w swoich obecnych.

Zuzia - słodkie :tak:

reklama
Dziewczyny widze ze szalejecie grubo z zakupami:) ach te ciucholandy, kocham kocham kocham:) Mam taki jeden zaprzyjazniony juz i dzis wydalam 25zl:)(aż) a kupilam chyba z 12 rzeczy, czapeczki, body, rampersy i spiochy jak nowe z NEXT:) boskie, nawet mezus bbyl zadowolony, jednak sie nie pochwale bo mam laptopika do remontu i nie dziala to co trzeba ale jak M naprawi to zaraz sie pochwale:)

Ja mam perfecta mama. Jeden na brzuch i tylek a drugi na biust. Niecałe 20 zł.

Moja mam mówi, że wydziwiam, bo jak one były w ciąży to żadna niczym się nie smarowała i że na głupoty wydaję kase :baffled: Jak mi tak gada to mam wyrzuty sumienia. Ale swędzi mnie brzuszek, to co za różnica, czy posmaruje zwykłym balsamem w tej samej cenie, czy też czymś specjalnie do tego przeznaczonym.

Agucha- gratuluje pierwszych zakupów! Cudowne uczucie nie?:cool2:
Ja po pierwszych zakupach kilka razy w ciągu dnia wyciągałam ciuszki z szafy i oglądałam;-)

A te tuniczki bardzo fajne. Też będę musiała sobie w marcu jakąś zamówić.
Oglądałam ten komplet myszki Miki i małż mówi, że ten czarny za bardzo rzuca się w oczy, a maleństwo na czarno sie nie ubiera:dry:

Wkurzają mnie te ogłoszenia. Laska sprzedaje używany laktator, ciekawa jestem czy gacie używane też sprzedała :crazy:

Eve na allegro się spotkałam ze sprzedażą używanych biustonoszy ciążowych i kostiumów kąpielowych :-D:szok::-D:szok:. Nie rozumiem jak można takie intymne rzeczy sprzedawać, a co gorsza, jak można je kupować!
Mnie wczoraj dotarła bluzka: http://www.mamadama.pl/bluzka-top-alice/ Bardzo fajny materiał, cienka bawełenka, w lecie będzie idealna, przed i po porodzie bo super ma krój :-)

Wkurzają mnie te ogłoszenia. Laska sprzedaje używany laktator, ciekawa jestem czy gacie używane też sprzedała :crazy:
Ja w tym nic złego nie widzę i tak się wyparza...a Ty jak jesteś w restauracji i dostajesz np. wino w kieliszku, to myślisz o tym że przed Tobą jakiś gościu z tego szkła pił??...i co?... przecież to jest dokładnie wyparzone

Spoko, myślałam że po to jest na bb wątek kupię-sprzedam, żeby się tak nie wcinać na poszczególne miesiące.

Dziewczyny. Pisałyście wcześniej, że ważne przy kupowaniu wózka jest, żeby gondola była duża, bo się dziecko w zimie już może nie mieścić. Co znaczy duża? Który wózek Waszym zdaniem ma gondolę o odpowiedniej wielkości?

reklama
Do góry