reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

nadii - super te tuniczki, dałam do obserwowanych, bo ja nic dla siebie nowego nie kupiłam. Nie mam też ciuchów ciążowych po córce, narazie się mieszcze w swoich obecnych.

Zuzia - słodkie :tak:

reklama
Dziewczyny widze ze szalejecie grubo z zakupami:) ach te ciucholandy, kocham kocham kocham:) Mam taki jeden zaprzyjazniony juz i dzis wydalam 25zl:)(aż) a kupilam chyba z 12 rzeczy, czapeczki, body, rampersy i spiochy jak nowe z NEXT:) boskie, nawet mezus bbyl zadowolony, jednak sie nie pochwale bo mam laptopika do remontu i nie dziala to co trzeba ale jak M naprawi to zaraz sie pochwale:)

Ja mam perfecta mama. Jeden na brzuch i tylek a drugi na biust. Niecałe 20 zł.

Moja mam mówi, że wydziwiam, bo jak one były w ciąży to żadna niczym się nie smarowała i że na głupoty wydaję kase :baffled: Jak mi tak gada to mam wyrzuty sumienia. Ale swędzi mnie brzuszek, to co za różnica, czy posmaruje zwykłym balsamem w tej samej cenie, czy też czymś specjalnie do tego przeznaczonym.

Agucha- gratuluje pierwszych zakupów! Cudowne uczucie nie?:cool2:
Ja po pierwszych zakupach kilka razy w ciągu dnia wyciągałam ciuszki z szafy i oglądałam;-)

A te tuniczki bardzo fajne. Też będę musiała sobie w marcu jakąś zamówić.
Oglądałam ten komplet myszki Miki i małż mówi, że ten czarny za bardzo rzuca się w oczy, a maleństwo na czarno sie nie ubiera:dry:

Wkurzają mnie te ogłoszenia. Laska sprzedaje używany laktator, ciekawa jestem czy gacie używane też sprzedała :crazy:

Eve na allegro się spotkałam ze sprzedażą używanych biustonoszy ciążowych i kostiumów kąpielowych :-D:szok::-D:szok:. Nie rozumiem jak można takie intymne rzeczy sprzedawać, a co gorsza, jak można je kupować!
Mnie wczoraj dotarła bluzka: http://www.mamadama.pl/bluzka-top-alice/ Bardzo fajny materiał, cienka bawełenka, w lecie będzie idealna, przed i po porodzie bo super ma krój :-)

Wkurzają mnie te ogłoszenia. Laska sprzedaje używany laktator, ciekawa jestem czy gacie używane też sprzedała :crazy:
Ja w tym nic złego nie widzę i tak się wyparza...a Ty jak jesteś w restauracji i dostajesz np. wino w kieliszku, to myślisz o tym że przed Tobą jakiś gościu z tego szkła pił??...i co?... przecież to jest dokładnie wyparzone

Spoko, myślałam że po to jest na bb wątek kupię-sprzedam, żeby się tak nie wcinać na poszczególne miesiące.

Dziewczyny. Pisałyście wcześniej, że ważne przy kupowaniu wózka jest, żeby gondola była duża, bo się dziecko w zimie już może nie mieścić. Co znaczy duża? Który wózek Waszym zdaniem ma gondolę o odpowiedniej wielkości?

reklama
Do góry