reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Agucha śliczne zakupy!!! ŚLICZNE!!

Eve a kupujesz JEDO czy zmieniłaś typ? No i kupujesz używany tak? Spacerówkę macie?

A co do Musteli to mi udało się kupić za 68 zł 150 ml...rano smaruje sobie kremem z Rossmana za 11 zł, Baby dream for mama a wieczorem jakimś lepszym. Ale też uważam, ze jak mają wyjść to mają:) A ważne żeby nawilżać i pilingi robić co jakiś czas delikatne:) Tak też radziła mi koleżanka po kosmetologii żeby regularnie nawilżać

agucha - zakupy super, tym bardziej cieszą, ze pierwsze :tak:

ania aneczka - tak jedo :tak:, chcę używany, chyba ze nowy trafi mi się w dobrej cenie. Często te używane maja sporo dodatkowych akcesorii, których nowa sztuka nie ma w standardzie. Spacerówkę mamy, ale to jest pacerówka dla starszego dziecka, takiego ponad rocznego. Mam maclarena questa. Kolor bęszie trochę nie teges dla chłopca, bo ma wstawki różowe, ale ten wózek jest niezawodny, nie zamienię go na inny, a szkoda mi kasy wydawać na nowy.

agucha znaczy wstępne zakupy neutralne, jakie fajne śpiochy w pepco dorwałaś:):) muszę zajrzeć i ja:tak:

ania a ta komódka idealna - też musimy sobie coś takiego sprawić:::)

a oto moj owoc buszowania po ciucholandzie, i efekt 3 rzeczy za 15zł!!!!
Zdjęcie215.jpg

i nabytki z biedrony:) i tak maja mnie rozbraja najbardziej
Zakupy.jpg

mela - ja chodziłam zawsze w czwartek do ciuchlandu, bo były rzeczy po 1,2 i 3 zł i wychodziłam z pełnymi siatami zostawiajac grosze :-)

reklama
Do góry