reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Wika to tak jak i u mnie ehhh.... a widzę po suwaczku, że synuś miał wczoraj urodzinki :-). Wszystkiego naj dla niego

reklama
Betunko śliczne rampersiki :)

Ja w Lutym stopuje z zakupami, poczekam do następnej wypłaty:) I nie chce też tak od razu wszystkiego :) A pod Koniec Lutego mam dostać po córeczce siostry trochę tylko ona się urodziła 49 cm więc ciekawe jakie rozmiary. Oni w Stanach mają 0-3 więc sobie porównam jk to wygląda:)

A my też wpadlismy w szał zakupów i przecen ;-) Większość rzeczy kupił mój M :)
1. Kocyk jest w rzeczywistości fioletowy, nie wiem dlaczego wyszedł niebieski...
DSC00983.jpg
2. Kołderka i poduszka do wózeczka, bo my bardzo spacerowi jestesmy i we wrześniu się na pewno przyda:) No i 2 komplety poszewek. Za pościel z poszewka zapłaciliśmy niecałe 30 zł a za dodatkową poszewkę niecałe 15zł(allegro). Kwiatek ozdobny (juz świrujemy:happy:) z Tesco za dychacza chyba. No i skarpetunie.
DSC00984.jpg
2. Piżamki z Pepco (3-6 m-ca, 6-9 m). Bardzo tanio, za komplet niebiesko-różowy8 zł)
DSC00985.jpg
3. Półśpiochy z Pepco i zielona bluzeczka. Reszta Biedra;-)Smerfetka 2 razy, bo jedną kupiła babcia, na szczęście w innym rozmiarze:-p
DSC00986.jpgDSC00987.jpg
4. Dresik i pajac Pepco, też na większy rozmiar, a płaszczyk z reala:happy:
DSC00988.jpgDSC00989.jpg

oho mamcia przyszalałaś:) a ja właśnie dostałam wór ubranek od bratowej mojego T.:) i matę edukacyjną, mam przynajmniej stertę prania i się nie nudzę:)

mela 1986- widzę , że też tak masz:-D:-D ja się nie mogę doczekać paczki od siostry żeby móc zacząć prać, prasować, układać:-D:-D i tak sobie myślę, że kiedyś będę na to narzekać a teraz nie mogę się doczekać:eek:
betunka, mamcia_86- ekstra ubranka!:)
ja po tym jak się dowiedziałam, że mój Żuczek to on kupiłam dwie bluzeczki w lidlu:-) ale jutro już wrzucę, ściskam i życzę dobrej nocki:)

Mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył i dostałam prezent :tak: krem na rozstępy Mustela...kremik ma super opinie w necie wiec będę próbować, muszę powiedzieć ze kupiony w aptece za kosmiczną cenę, ale wsio dla dzidzia kupujemy, to teraz coś dla mnie :tak:

haha ja dostałam serduszko z czekolady i bukiet czerwonych róż, ale od razu musieliśmy jedną odciąć dla Ninki bo w histerię wpadła, że ona nic nie dostała :-D

reklama
Do góry