reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Wika to tak jak i u mnie ehhh.... a widzę po suwaczku, że synuś miał wczoraj urodzinki :-). Wszystkiego naj dla niego

reklama
Betunko śliczne rampersiki :)

Ja w Lutym stopuje z zakupami, poczekam do następnej wypłaty:) I nie chce też tak od razu wszystkiego :) A pod Koniec Lutego mam dostać po córeczce siostry trochę tylko ona się urodziła 49 cm więc ciekawe jakie rozmiary. Oni w Stanach mają 0-3 więc sobie porównam jk to wygląda:)

A my też wpadlismy w szał zakupów i przecen ;-) Większość rzeczy kupił mój M :)
1. Kocyk jest w rzeczywistości fioletowy, nie wiem dlaczego wyszedł niebieski...
DSC00983.jpg
2. Kołderka i poduszka do wózeczka, bo my bardzo spacerowi jestesmy i we wrześniu się na pewno przyda:) No i 2 komplety poszewek. Za pościel z poszewka zapłaciliśmy niecałe 30 zł a za dodatkową poszewkę niecałe 15zł(allegro). Kwiatek ozdobny (juz świrujemy:happy:) z Tesco za dychacza chyba. No i skarpetunie.
DSC00984.jpg
2. Piżamki z Pepco (3-6 m-ca, 6-9 m). Bardzo tanio, za komplet niebiesko-różowy8 zł)
DSC00985.jpg
3. Półśpiochy z Pepco i zielona bluzeczka. Reszta Biedra;-)Smerfetka 2 razy, bo jedną kupiła babcia, na szczęście w innym rozmiarze:-p
DSC00986.jpgDSC00987.jpg
4. Dresik i pajac Pepco, też na większy rozmiar, a płaszczyk z reala:happy:
DSC00988.jpgDSC00989.jpg

oho mamcia przyszalałaś:) a ja właśnie dostałam wór ubranek od bratowej mojego T.:) i matę edukacyjną, mam przynajmniej stertę prania i się nie nudzę:)

mela 1986- widzę , że też tak masz:-D:-D ja się nie mogę doczekać paczki od siostry żeby móc zacząć prać, prasować, układać:-D:-D i tak sobie myślę, że kiedyś będę na to narzekać a teraz nie mogę się doczekać:eek:
betunka, mamcia_86- ekstra ubranka!:)
ja po tym jak się dowiedziałam, że mój Żuczek to on kupiłam dwie bluzeczki w lidlu:-) ale jutro już wrzucę, ściskam i życzę dobrej nocki:)

Mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył i dostałam prezent :tak: krem na rozstępy Mustela...kremik ma super opinie w necie wiec będę próbować, muszę powiedzieć ze kupiony w aptece za kosmiczną cenę, ale wsio dla dzidzia kupujemy, to teraz coś dla mnie :tak:

haha ja dostałam serduszko z czekolady i bukiet czerwonych róż, ale od razu musieliśmy jedną odciąć dla Ninki bo w histerię wpadła, że ona nic nie dostała :-D

reklama
Do góry