reklama
Witam i GRATULUJE PRZYSZŁYM MAMUSIOM
mam do sprzedania rzeczy i książki które bardzo sie przydaja i pomagają w opiece nad maluszkiem
:
1.Książkę Pierwszy rok życia dziecka-twarda oprawa stan idealny!!!
2. Książkę Zawitkowskiego co nieco o rozwoju dziecka wraz z płytą CD- stan Idealny!!!
3.Książkę w oczekiwaniu na dziecko miękka oprawka stan bardzo dobry
4. Poduszkę do karmienia Fasolkę Motherhood z zapasową poszewką sztruks i wygodnym etui- stan bardzo dobry!!!
5. Karuzelę canpol baby misie miękkie stan bardzo dobry Tanio!!!
W domu nie mam żadnych zwierząt i nikt nie pali papierosów!
Wszystko czyściutkie czeka na nowych właścicieli!!!
POLECAM!!!
mieszkam w Krakowie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka!!!
Proszę o kontakt mailowy
dorwojcik@interia.pl
mam do sprzedania rzeczy i książki które bardzo sie przydaja i pomagają w opiece nad maluszkiem
:
1.Książkę Pierwszy rok życia dziecka-twarda oprawa stan idealny!!!
2. Książkę Zawitkowskiego co nieco o rozwoju dziecka wraz z płytą CD- stan Idealny!!!
3.Książkę w oczekiwaniu na dziecko miękka oprawka stan bardzo dobry
4. Poduszkę do karmienia Fasolkę Motherhood z zapasową poszewką sztruks i wygodnym etui- stan bardzo dobry!!!
5. Karuzelę canpol baby misie miękkie stan bardzo dobry Tanio!!!
W domu nie mam żadnych zwierząt i nikt nie pali papierosów!
Wszystko czyściutkie czeka na nowych właścicieli!!!
POLECAM!!!
mieszkam w Krakowie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka!!!
Proszę o kontakt mailowy
dorwojcik@interia.pl
martushka1986
Aktywna w BB
Komody bardzo ,,zazdraszczam"
a my wczoraj w końcu dostaliśmy upragniona komodę bo nie mamy nawet gdzie włożyć ciuszków, nasz stolarz się:-)Zobacz załącznik 437491 spisał
a wasze ciuszki dziewczyny ekstra
ooo super 2 w 1
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Anna super komoda Ten blacik A można taki dokupić osobno?
Ja właśnie żałuje bo używałam mustelli jeden miesiąc a poźniej dostałam na gwiazdkę TOłpę, Pharmaceris i teraz właśnie dopiero znowu zamówiłam Mustele a już na brzusiu rozstępy , ale leciutkie póki co. Dlatego już nie będę oszczędzać i po wypłacie zamówię kolejną mustelę bo uważam, ze jest super Chociaż Fissan też sobie chwaliłam
Ja właśnie żałuje bo używałam mustelli jeden miesiąc a poźniej dostałam na gwiazdkę TOłpę, Pharmaceris i teraz właśnie dopiero znowu zamówiłam Mustele a już na brzusiu rozstępy , ale leciutkie póki co. Dlatego już nie będę oszczędzać i po wypłacie zamówię kolejną mustelę bo uważam, ze jest super Chociaż Fissan też sobie chwaliłam