reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

piękne macie te ciuszki ;-)

mój wczorajszy zakup to prezenty dla tatusia ;-) walentynkowa koszulka i od brzuszka skarpetuszki

DSCN0356.jpg

reklama
Mońcia - super koszulka :tak:

Doe - ja go używałam w ciąży z córką, mi się super sprawdził, Teraz kupiłam ten Fissan, ale następny to kupię już mustellę, na większy brzuszek:tak:

Mysza - Moja dostała Lubisie od taty :tak:

Dziewczynki super zakupy :) Mamcia a wy pełną parą idziecie :) hihi zazdroszczę bo ja jeszcze troszkę muszę się powstrzymywać :p A płaszczyk BOSKI

Witam i GRATULUJE PRZYSZŁYM MAMUSIOM
mam do sprzedania rzeczy i książki które bardzo sie przydaja i pomagają w opiece nad maluszkiem
:
1.Książkę Pierwszy rok życia dziecka-twarda oprawa stan idealny!!!

2. Książkę Zawitkowskiego co nieco o rozwoju dziecka wraz z płytą CD- stan Idealny!!!

3.Książkę w oczekiwaniu na dziecko miękka oprawka stan bardzo dobry

4. Poduszkę do karmienia Fasolkę Motherhood z zapasową poszewką sztruks i wygodnym etui- stan bardzo dobry!!!

5. Karuzelę canpol baby misie miękkie stan bardzo dobry Tanio!!!

W domu nie mam żadnych zwierząt i nikt nie pali papierosów!

Wszystko czyściutkie czeka na nowych właścicieli!!!

POLECAM!!!

mieszkam w Krakowie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka!!!

Proszę o kontakt mailowy
dorwojcik@interia.pl

a my wczoraj w końcu dostaliśmy upragniona komodę bo nie mamy nawet gdzie włożyć ciuszków, nasz stolarz się:-)100_5630.jpg spisał

a wasze ciuszki dziewczyny ekstra

Ostatnia edycja:
ania2403- komoda super sprawia wrażenie pojemnej, a to najważniejsze:-)
My z moim K po wieści o synu podjechaliśmy do lidla po wodę, a że były ubranka to kupiliśmy pierwsze dwie typowo męskie bluzeczki rozmiar 62-68.
DSC05684.jpgDSC05685.jpg

reklama
Anna super komoda:) Ten blacik :) A można taki dokupić osobno?

Ja właśnie żałuje bo używałam mustelli jeden miesiąc a poźniej dostałam na gwiazdkę TOłpę, Pharmaceris i teraz właśnie dopiero znowu zamówiłam Mustele a już na brzusiu rozstępy , ale leciutkie póki co. Dlatego już nie będę oszczędzać i po wypłacie zamówię kolejną mustelę bo uważam, ze jest super :) Chociaż Fissan też sobie chwaliłam:)

Do góry