reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

piękne macie te ciuszki ;-)

mój wczorajszy zakup to prezenty dla tatusia ;-) walentynkowa koszulka i od brzuszka skarpetuszki

DSCN0356.jpg

reklama
Mońcia - super koszulka :tak:

Doe - ja go używałam w ciąży z córką, mi się super sprawdził, Teraz kupiłam ten Fissan, ale następny to kupię już mustellę, na większy brzuszek:tak:

Mysza - Moja dostała Lubisie od taty :tak:

Dziewczynki super zakupy :) Mamcia a wy pełną parą idziecie :) hihi zazdroszczę bo ja jeszcze troszkę muszę się powstrzymywać :p A płaszczyk BOSKI

Witam i GRATULUJE PRZYSZŁYM MAMUSIOM
mam do sprzedania rzeczy i książki które bardzo sie przydaja i pomagają w opiece nad maluszkiem
:
1.Książkę Pierwszy rok życia dziecka-twarda oprawa stan idealny!!!

2. Książkę Zawitkowskiego co nieco o rozwoju dziecka wraz z płytą CD- stan Idealny!!!

3.Książkę w oczekiwaniu na dziecko miękka oprawka stan bardzo dobry

4. Poduszkę do karmienia Fasolkę Motherhood z zapasową poszewką sztruks i wygodnym etui- stan bardzo dobry!!!

5. Karuzelę canpol baby misie miękkie stan bardzo dobry Tanio!!!

W domu nie mam żadnych zwierząt i nikt nie pali papierosów!

Wszystko czyściutkie czeka na nowych właścicieli!!!

POLECAM!!!

mieszkam w Krakowie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka!!!

Proszę o kontakt mailowy
dorwojcik@interia.pl

a my wczoraj w końcu dostaliśmy upragniona komodę bo nie mamy nawet gdzie włożyć ciuszków, nasz stolarz się:-)100_5630.jpg spisał

a wasze ciuszki dziewczyny ekstra

Ostatnia edycja:
ania2403- komoda super sprawia wrażenie pojemnej, a to najważniejsze:-)
My z moim K po wieści o synu podjechaliśmy do lidla po wodę, a że były ubranka to kupiliśmy pierwsze dwie typowo męskie bluzeczki rozmiar 62-68.
DSC05684.jpgDSC05685.jpg

reklama
Anna super komoda:) Ten blacik :) A można taki dokupić osobno?

Ja właśnie żałuje bo używałam mustelli jeden miesiąc a poźniej dostałam na gwiazdkę TOłpę, Pharmaceris i teraz właśnie dopiero znowu zamówiłam Mustele a już na brzusiu rozstępy , ale leciutkie póki co. Dlatego już nie będę oszczędzać i po wypłacie zamówię kolejną mustelę bo uważam, ze jest super :) Chociaż Fissan też sobie chwaliłam:)

Do góry