reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No właśnie ......mam szlaban na zakupy:( No trudno...coś jeszcze przemycę:p
Jak któraś z mam zastanawia się jaki wózek wybrać ....to śmiało mogę polecić polski Kadex trendy. Przez godzine jeździłam wokół hurtowni żeby sprawdzić jak się prowadzi z obciążeniem i bez:p Po śniegu , po lodzie i wertepach:p Sprzedawca nie był zadowolony...ale to ja mam być zadowolona z wózka;P.Głęboki , spacerówka plus fotelik montowany na stelażu.W dodatku lekki i cena nie straszna.Śmiało mogę polecić tym , które mają zakup przed sobą;)

reklama
Pokażę Wam mój skromniutki zakup dla pocieszenia na razie, bo póki płci nie poznam to postanowiłam nic nie kupować. Ale te rampersiki się przydadzą bo po Franiu takich malutkich nie mam (on się urodził wczesna wiosną :tak:).

Betunka śliczności

Ja tak swoją drogą też czekam na płeć i zaczynam szaleństwo zakupowe. Choć dużo rzeczy niby mam po Zuu, ale co z tego jak ona maleńka była na jesień a teraz maleństwo na lato się szykuje ;-) doczekać się nie mogę ehhh

Twilight że ja nie wpadłam na taki pomysł :-(......może by wkońcu coś mój przeczytał. Chociaż Tracy Hogg miał w jedym palcu i bardzo sobie chwalę tę książke :-)

betunka - można sie rozczulić patrzeć na takie malutkie rampersiki. Kurcze zaczynam sie łapać, ze chciałabym już tego dzidziusia :tak:

reklama
Betunka, rampersy pierwsza klasa:tak::tak: Mówisz, ze w Tesco?? Byłam w tamtym tyg, ale nic mi się nie rzuciło w oczy:eek::crazy::crazy: a szkoda, bo sa słodziaszne:-):-)
ja mam na 68 po Igusiu, no i teraz sie nie nadadzą :no::no:

Do góry