reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania nie wiem czy można dokupić, pewnie jakbyś z jakimś stolarzem pogadała to z płyty by machnął taka nakładkę na wasza komodę

reklama
Oglądałam wczoraj odcinek na tvn style mamo jestem w drodze czy jak się to zwie, ginekolog i położna wypowiadały się na temat kremów na rozstępy i mówiły, że nie musi być to krem za 150zł, wystarczy za 10zł. Najważniejsze żeby skóra była ciągle nawilżona, trzeba być systematycznym, smarować rano i wieczorem, a jeżeli mają się pojawić rozstępy to i po super ekstra kosmetyku się zrobią.

Mi też ten zapach się strasznie podobał, jak otwarłam ten fissan i sie nim posmarowałam to sobie pomyślałam - co tak śmierdzi :-D

Dobre opinie ma też Elancyl. Mamusia jutro przyjeżdża to ma mi przywieźć. :tak:Do tej pory się smarowałam Perfectą Sexy Mama. Jeden na rozstępy, drugi na biust i ten na rozstępy już mi się skończył, a że brzuchol nie maleje to też stwierdziłam, że może zainwestuję. Ogólnie byłam zadowolona. W miarę zapach, fajnie się wchłania, cena ok. 20 zł za tubę. A czy Mustela to nie jest bardziej na już istniejące rozstępy a nie taka zapobiegająca? Gdzieś w necie się spotkałam z taką opinią...?

Zapobiegawczo jak najbardziej też...takie opinie w necie czytałam :tak: oczywiscie male rozstepy podobno też likwiduje...wiec trzeba sie maziac i juz :-)

reklama
Do góry