reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania nie wiem czy można dokupić, pewnie jakbyś z jakimś stolarzem pogadała to z płyty by machnął taka nakładkę na wasza komodę

reklama
Oglądałam wczoraj odcinek na tvn style mamo jestem w drodze czy jak się to zwie, ginekolog i położna wypowiadały się na temat kremów na rozstępy i mówiły, że nie musi być to krem za 150zł, wystarczy za 10zł. Najważniejsze żeby skóra była ciągle nawilżona, trzeba być systematycznym, smarować rano i wieczorem, a jeżeli mają się pojawić rozstępy to i po super ekstra kosmetyku się zrobią.

Mi też ten zapach się strasznie podobał, jak otwarłam ten fissan i sie nim posmarowałam to sobie pomyślałam - co tak śmierdzi :-D

Dobre opinie ma też Elancyl. Mamusia jutro przyjeżdża to ma mi przywieźć. :tak:Do tej pory się smarowałam Perfectą Sexy Mama. Jeden na rozstępy, drugi na biust i ten na rozstępy już mi się skończył, a że brzuchol nie maleje to też stwierdziłam, że może zainwestuję. Ogólnie byłam zadowolona. W miarę zapach, fajnie się wchłania, cena ok. 20 zł za tubę. A czy Mustela to nie jest bardziej na już istniejące rozstępy a nie taka zapobiegająca? Gdzieś w necie się spotkałam z taką opinią...?

Zapobiegawczo jak najbardziej też...takie opinie w necie czytałam :tak: oczywiscie male rozstepy podobno też likwiduje...wiec trzeba sie maziac i juz :-)

reklama
Do góry