reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ehhh Magnolia, Kaliope - fajne łowy.

Ja pomału wciągam się w zakupy, ale chyba teraz bardziej rozważnie.
Analizuję wszystko po 10 razy, czy faktycznie jest mi potrzebne :-D Jakaś skąpa się zrobiłam :-p
A najlepsze jest to, że ładnie skreślam z listy wyprawkowej, już mam jednego pajaca i 5 bodziaków na krótki rękaw. Póki co kupuję tylko rozmiar 0-3. Resztę kupię po porodzie. Jestem pewna, że moje dziecko 56 cm nie przekroczy :confused2:
Jakby co, mam jeszcze kosz Mojżesza, ale zastanawiam się nad sprzedażą, bo przy Ninie to nie jest mądre rozwiązanie.
No i troszkę mi łatwiej, bo fridę, leki, troszkę innych gadżetów, mam już zakupione, albo kupuję na bieżąco ...

reklama
Mysza, ale żeś mi odskoczyła z zakupami:szok::szok:

a ja nadal nicccccccccc i co najgorsze nie chce mi sie :no::no: chyba sie jednak musze zmobilizować... jutro wizyta, mam nadzieje, ze dowiem się, kto mnie ostatnio bombarduje kopniaczkami i zabieram sie za zakupy:happy:

Chyba wpadłam w zakupowo - zbierawczy szał:) Dla naszej Wikuni mamy już wszystko. Właśnie dotarł zakupiony wózek:) Muszę omijać sklepy szerokim łukiem:p

Mysza, ale żeś mi odskoczyła z zakupami:szok::szok:

a ja nadal nicccccccccc i co najgorsze nie chce mi sie :no::no: chyba sie jednak musze zmobilizować... jutro wizyta, mam nadzieje, ze dowiem się, kto mnie ostatnio bombarduje kopniaczkami i zabieram sie za zakupy:happy:

ja też jeszcze nic nie mam myślałam że teraz mogę wyskoczyć coś kupić a tu zonk może nie być dwóch ciposzek tylko parka no i na razie zakupy wstrzymane może za dwa tyg po wizycie coś sie wyjaśnie i wtedy zacznę zakupki od marca tak jak mówiła :tak:

ale widzę że większość z Was już coś tam ma fajnie no a ty martushka1986 widzę że poszalałaś już masz wszystko :szok:

Sporo ubranek dostałam.Stan idealny więc nie gromadziłam zbyt wiele nowych:) Brakuje mi jeszcze laktatora ...ale to już dla mnie. Mała ma wszystko....łącznie z zapasem smoczków , butelek i pieluch w różnych rozmiarach.....chyba przesadziłam:zawstydzona/y:.Ale to wszystko do wybaczenia.....prawda?:)

ja wole przyjemność zakupową rozkładać w dłuższym okresie czasu to może nie nakupuje za dużo bezsensownych rzeczy:-p jutro śmigam do poleconego lumpka ma być dostawa ubranek dziecięcych:-) mam nadzieję się dziś dowiedzieć co nosze pod serduszkiem:-) choć dla mnie to i tak bez różnicy, nic różowego nie będzie:-) i zdam relację:sorry:

U mnie pewnie połowa rzeczy się nie przyda:crazy: Ale ja się nie mogłam oprzeć:) Najwyżej będę oddawać...:)Albo trzymać.....może Wiki się rodzeństwo zmajstruje;P

reklama
Martuska biedulko i co Ty teraz będziesz przez te pół ciąży robić? Normalnie nudy :tak: żartuję...gratki że wsio Masz :*:*a pieluszki wykorzystasz - na pewno

Do góry