reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

o 11 jestem umówiona z koleżanką na zakupy , chyba kupie tatuśkowi takie body " I <3 dad " od brzuszka - mela dobry pomysł podrzuciłaś mi ;) może go rozbroi ;D i coś mu tam jeszcze od siebie dorzucę ;D

reklama
Ja własnie dostałam info, ze 3 koleżanki chcą mnie obdarować ubrankami po swoich synkach, także jak tak dalej pójdzie nie będe musiała nic kupować. Co z jednej strony mnie cieszy a z drugiej niezmiernie martwi.

reklama
ciuszki czaderskie dziewczyny ja czekam bo 25 w sobotę mam dostać trochę rzeczy i po wizycie do pepco wyskoczymy:-) no i czekam na cieplejsze dni żeby do lumpiku wyskoczyć tam to łowy będą;-)

Do góry