reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

martulka znam to uzależnienie :) w ciąży z Zuzią od 16 tyg kupowałam ubranka bo już płeć znałam, a że u nas super lumpki są to szalałam w nich do woli :)

Moncia idź do sklepu i kup, a najlepiej jakieś śpiochy/bodziaki z napisem kocham mojego tatę, to chłop padnie :p

reklama
DSC05640.jpgDSC05645.jpgDSC05647.jpgDSC05650.jpgDSC05649.jpga tak oto wybrałam się po zakupy spożywcze:-D:-):-D:-)

super ubranka upolowałyście :-)
Ja chwilowo się wstrzymuję, ale myślę, że w marcu wyruszam znowu.
Dzisiaj tylko kupiłam 5 szt. białych bodziaków 0-3.

nki super zakupy, ja chyba też zacznę coś wkońcu kupować p skutecznie mnie motywujecie :tak:
Pamiętam, ze w pierwszej ciąży strasznie dużo radości sprawiało mi kupno najdorbniejszej rzeczy, teraz jakby czasu na to mniej bo drugie dziecko w domu :tak:
Dziewczynki, korzystajcie z zatem z "wolności" i kupujcie to co się Wam podoba nie patrząc na nikogo obok:tak:

ania aneczka - ja miałam 3/4 ubranek uzywanych i były super, bardzo z nich byłam zadowolona, ale za porządną pakę na allegro też trzeba swoje dać:tak: Komoda bardzo fajna, kupiłabym ją gdybym nie miała obecnej, a też jest malutka bo musiała do naszej sypialni się zmieścić i też trzymałam tam ubranka dla małej.

Kaliope - pysznie wygladają te Wasze zakupy:-p granatowy bodziak wymiata ;-)

Jak właże na ten temat i oglądam, co kupujecie, to tak mi się podoba, że jakby te sklepy były w Toruniu, to bym do nich też poszła kupić. I łamię moją przysięgę... Do kwietnia nie mieliśmy już nic kupować, a już na pewno nie ciuszki, a oczywiście musiałam jeszcze dokupić kurteczkę (na wiosnę !:szok:;-)) i kocyk...

Kobitki super zakupy, ja też dziś się wybieram na małe szwędy to może o jakiś ciucholand zahaczę:)

Kaliope kupiłam taki sam biały bodziak ,,tatusiowy,, i mój T. dostał go jako walentynka od brzuszka - ale się wzruszył i już zapowiedział ,że będzie to ulubiony bodziak jego córeczki:):)

a ja dziś walentynkowo na 15 do lekarza ale tylko z wynikami i po L4:) i się umówię na przyszły tydzień na USG:) jakby coś dziś było ciekawego to relację zdam w odpowiednim miejscu:)

Te body wybrał mój K:) nie było rozmiaru 62, ale powiedział, że chociaż niech dwa razy założy:)) a bodziaki kupiłam w auchan:) muszę zapolować znowu na skarpetki, bo były po 2zł:) dobrze, że mój K był przy mnie bo w planach mieliśmy zakupy po dzisiejszym usg i mnie wyciągał, a ja tylko "jeszcze to, o i to i to":-D:-D:-D:-Dale jak sobie wyobraziłam jak się brzuszek do mnie uśmiecha to nie mogłam nie kupić:tak:

reklama
Witajcie. Dziś pierwszy raz na tym wątku, choć już się wczoraj przywitałam na Poznajmy się. Mam nadzieję wkupić się w łaski tej zgranej już paczki ;-)przypominając, że od wczoraj w Lidlu jest tydzień maluszka. Ja się obkupiłam w 2 komplety bodziaków z długim rękawem po dwie sztuki w każdym za 16zł, rozmiar 62-68 oraz podkładkę nieprzemakalną na materac za 25 (całkiem miła w dotyku choć całkiem sztuczna) lidl.jpglidl2.jpg, a to wcześniejsze łowy z pepco, każdy bodziak za 4,99, pierwszy w rozm. 0-3 mies., dwa kolejne 3-6 mies)pepco.jpg. Pozdrawiam inne dziecko-zakupoholiczki.

Do góry