reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

martulka znam to uzależnienie :) w ciąży z Zuzią od 16 tyg kupowałam ubranka bo już płeć znałam, a że u nas super lumpki są to szalałam w nich do woli :)

Moncia idź do sklepu i kup, a najlepiej jakieś śpiochy/bodziaki z napisem kocham mojego tatę, to chłop padnie :p

reklama
DSC05640.jpgDSC05645.jpgDSC05647.jpgDSC05650.jpgDSC05649.jpga tak oto wybrałam się po zakupy spożywcze:-D:-):-D:-)

super ubranka upolowałyście :-)
Ja chwilowo się wstrzymuję, ale myślę, że w marcu wyruszam znowu.
Dzisiaj tylko kupiłam 5 szt. białych bodziaków 0-3.

nki super zakupy, ja chyba też zacznę coś wkońcu kupować p skutecznie mnie motywujecie :tak:
Pamiętam, ze w pierwszej ciąży strasznie dużo radości sprawiało mi kupno najdorbniejszej rzeczy, teraz jakby czasu na to mniej bo drugie dziecko w domu :tak:
Dziewczynki, korzystajcie z zatem z "wolności" i kupujcie to co się Wam podoba nie patrząc na nikogo obok:tak:

ania aneczka - ja miałam 3/4 ubranek uzywanych i były super, bardzo z nich byłam zadowolona, ale za porządną pakę na allegro też trzeba swoje dać:tak: Komoda bardzo fajna, kupiłabym ją gdybym nie miała obecnej, a też jest malutka bo musiała do naszej sypialni się zmieścić i też trzymałam tam ubranka dla małej.

Kaliope - pysznie wygladają te Wasze zakupy:-p granatowy bodziak wymiata ;-)

Jak właże na ten temat i oglądam, co kupujecie, to tak mi się podoba, że jakby te sklepy były w Toruniu, to bym do nich też poszła kupić. I łamię moją przysięgę... Do kwietnia nie mieliśmy już nic kupować, a już na pewno nie ciuszki, a oczywiście musiałam jeszcze dokupić kurteczkę (na wiosnę !:szok:;-)) i kocyk...

Kobitki super zakupy, ja też dziś się wybieram na małe szwędy to może o jakiś ciucholand zahaczę:)

Kaliope kupiłam taki sam biały bodziak ,,tatusiowy,, i mój T. dostał go jako walentynka od brzuszka - ale się wzruszył i już zapowiedział ,że będzie to ulubiony bodziak jego córeczki:):)

a ja dziś walentynkowo na 15 do lekarza ale tylko z wynikami i po L4:) i się umówię na przyszły tydzień na USG:) jakby coś dziś było ciekawego to relację zdam w odpowiednim miejscu:)

Te body wybrał mój K:) nie było rozmiaru 62, ale powiedział, że chociaż niech dwa razy założy:)) a bodziaki kupiłam w auchan:) muszę zapolować znowu na skarpetki, bo były po 2zł:) dobrze, że mój K był przy mnie bo w planach mieliśmy zakupy po dzisiejszym usg i mnie wyciągał, a ja tylko "jeszcze to, o i to i to":-D:-D:-D:-Dale jak sobie wyobraziłam jak się brzuszek do mnie uśmiecha to nie mogłam nie kupić:tak:

reklama
Witajcie. Dziś pierwszy raz na tym wątku, choć już się wczoraj przywitałam na Poznajmy się. Mam nadzieję wkupić się w łaski tej zgranej już paczki ;-)przypominając, że od wczoraj w Lidlu jest tydzień maluszka. Ja się obkupiłam w 2 komplety bodziaków z długim rękawem po dwie sztuki w każdym za 16zł, rozmiar 62-68 oraz podkładkę nieprzemakalną na materac za 25 (całkiem miła w dotyku choć całkiem sztuczna) lidl.jpglidl2.jpg, a to wcześniejsze łowy z pepco, każdy bodziak za 4,99, pierwszy w rozm. 0-3 mies., dwa kolejne 3-6 mies)pepco.jpg. Pozdrawiam inne dziecko-zakupoholiczki.

Do góry