reklama
martulka84
Fanka BB :)
ania-aneczka ja ogólnie mobilna jestem i niezbyt przywiązana do miejsc W Bydgoszczy licencjat robiłam, mgr'kę w Toruniu i już tam zostałam, w międzyczasie mieszkałam też w Mrągowie przez jakiś czas.. Teraz (od tygodnia) ze względu na problemy z dogadaniem się z moim A. wróciłam do Rodziców na wieś, gdzie się wychowałam. Co do spotkań, może warto by było otworzyc nowy wątek tu albo na zamkniętym? Z tego co kojarzę, to Doe też jest z bdg.. ja jaknajbardziej reflektuję na jakiś wspólny wypad na shopping czy plotuchy jak się trochę ociepli.. póki jeszcze nam brzuchy nie przesłaniają świata ;-)
no nie zbiednieje ale mi będzie gadał że to bez sensu już kupować a potem utoniemy w ciuszkach.... chociaż może jutro po usg już sam nie wytrzyma bo wiem że by chciał kupić ale on jest z tych trzeźwo myślących ;p i skoro mamy dostać tyle w darach to po co nam tyle rzeczy dla dzidzi i tak nie zdążymy ubrać wszystkiego.... troche w tym racji ma ;p ale co z tego jak mam ochotę jedną rzecz kupić i licytuje właśnie pare ciuszków na allegro ;D
martulka84
Mońcia mi tak mówiła do niedawna moja Mama, że jeszcze czas, że za wcześnie, że lepiej dmuchac na zimne, że się zapeszy (katechetka a w zabobony wierzy ) To jej udowodniłam m.in. że czas to pieniądz: a) wyjaśniłam jej na czym polega oszczędzanie pieniędzy kupując/licytując na allegro za grosze, b) porównałam jej ceny pieluch, butelek, kocyków (i in. rzeczy, które stwierdziła, że można kupic jak się dziecko już urodzi) na allegro a potem tych samych produktów w sklepie, c) wytłumaczyłam, że nie mam zamiaru nikogo obciążac takimi zakupami w razie gdybym musiała jakis czas leżec do rozwiązania. Nie wspominając o radości i więzi z brzuszkiem, kiedy można dotknąc, przytulic, takie małe ubranko. Itp. itd. dziś sama mi pokazywała aukcje na allegro, że takie słodkie, że warto.. heh..
no u nas wszyscy w koło że to za szybko , ale nie że zabobon , ale że tyyyyyle czasu przed nami że nie ma co kupować i B.rodzice i moja mama i B. i moja babcia i w ogole wszyscy , może tylko tatusia mojego przekonam i go wyciągne na sklepy i mu pomarudzę ;D haha...
reklama
justyna280788
Moncia nie jestes sama...mój mąż jest taki sam. Choc ja pomalutku coś juz zbieram:-)