reklama
twilight
Fanka BB :)
Wow dziewczyny. Śliczne zakupki dla Maluchów. Normalnie jak z reklamy te nasze dzieciory będą wyglądać :-) Do mnie szwagierka dzwoniła dzisiaj i potwierdziła, że dostaniemy po jej córci i syneczku ubranka, ale zastrzegła, żebym się nowiutkich nie spodziewała, bo już trójka dzieci je tyrała. Nic to. Swoich też na pewno troszkę po kupuję a jeszcze inne dzieci w rodzinie mamy więc pewnie też coś otrzymamy. No i ostrzegła, żeby za dużo, zwłaszcza takich malutkich ubranek nie kupować bo na pewno dużo podostajemy od rodziny i znajomych jak będą nawiedzać dzieciątko :-)
ania-aneczka
Martulka ŚLICZNE CIUSZKI !!! CHCE TAKIE!!! To co Wy za lumpki macie Może tez kiedyś wejdę oblukać Mam w pobliżu
Co do ochraniacze dla mnie kwestia nie podlega dyskusji, musi być i koniec
Doe ciuszki piękne, już je widziałam A na żywo pewnie piękniejsze
Ja w Lutym mam już limit zakupowy wyczerpany W Marcu znowu na spokojnie coś się kupi
Ann podpisuje się pod Toba jeśli chodzi o monitory oddechu, Nam to samo powiedziała Pani w sklepie (która przecież miałaby z ich sprzedaży interes) a jednak odradziła. Ale rozumiem mamy, które je kupują dla komfortu psychicznego
ANn KULLEN Komoda, 5 szuflad - IKEA, tylka ta weszła nam do sypilani no i jest tania a my się przeprowadzamy za 1.5 roku więc zależało nam na niskiej cenie
Co do ochraniacze dla mnie kwestia nie podlega dyskusji, musi być i koniec
Doe ciuszki piękne, już je widziałam A na żywo pewnie piękniejsze
Ja w Lutym mam już limit zakupowy wyczerpany W Marcu znowu na spokojnie coś się kupi
Ann podpisuje się pod Toba jeśli chodzi o monitory oddechu, Nam to samo powiedziała Pani w sklepie (która przecież miałaby z ich sprzedaży interes) a jednak odradziła. Ale rozumiem mamy, które je kupują dla komfortu psychicznego
ANn KULLEN Komoda, 5 szuflad - IKEA, tylka ta weszła nam do sypilani no i jest tania a my się przeprowadzamy za 1.5 roku więc zależało nam na niskiej cenie
martulka ale czderskie rzeczy jak sie cieplej zrobi to sama to lumpiku wyskocze a takie fajne rzeczy można
tam dostać, zresztą na siebie super ciuszki kupuje tam:-)i takich lepszych firm no i mam gwarancje ze nikt takich rzeczy nie ma a to dla przykładu 2 ulubione tuniki zakupione w lumpach dawno temu, a teraz w sam raz sie przydadzą
martulka84
Mamcia86 niedawno na allegro kupiłam polarowy kombinezonik - wyglądają z tą czapeczką jak komplecik
Doe a tak niedawno książę miał byc.. myślałam, że się nie będę umiała przestawic ale jak widac - to nie jest takie trudne
ann-87, wika8, twilight, ania2403 dziękuję :-)
ania-aneczka no i tu Cię zaskoczę :-) te lumpki mieszczą się w budynku byłego RYWAL'a w Bydgoszczy na Gdańskiej
Doe a tak niedawno książę miał byc.. myślałam, że się nie będę umiała przestawic ale jak widac - to nie jest takie trudne
ann-87, wika8, twilight, ania2403 dziękuję :-)
ania-aneczka no i tu Cię zaskoczę :-) te lumpki mieszczą się w budynku byłego RYWAL'a w Bydgoszczy na Gdańskiej
ania-aneczka
Coś Ty???????/Martulka serio? I tam te ciuszki kupiłaś? EEE TO JA TAM LECE W NAJBLIŻSZĄ ŚRODĘ !!! Ale na takich ciuszkach jest dużo śladów użycia? Jakos nie mogę się przekonać do takich zakupów
A ja się pytam jak to możliwe żeby takie śliniaczki można jeszcze później w lumpku sprzedać i to takie ładne czyściutkie jak nie używane . Nasze się nawet na szmatki nie nadają .
Martulka, Doe - śliczne macie te ubranka.
Ja podobnie jak kilka z Was planuję jeśli tylko poznam w środę płeć przegląd naszej szafy i zobaczę co tam będzie można ponownie wykorzystać :-)
Ann, Ania-aneczka - nam się monitor nigdy nie włączył tak bez powodu, no chyba że po omacku w nocy wyciągnęłam bąbla z łóżeczka i go nie wyłączyłam, ale to tylko na początku było. No i moim zdaniem trudno powiedzieć któremu dziecku on jest potrzebny a któremu nie bo to przecież nie choroba jest tylko taka przypadłość malusieńkiego dziecka. Ja oczywiście nikogo na siłę nie namawiam, mówię tylko że zrobiłam to dla swojego spokoju. A poza tym to na serio jest tak że jak maluch ma kolki i dużo płacze a którejś pięknej nocy pośpi dłużej to znowu nici za snu dla mamy bo ta siedzi i sprawdza czy dziecko oddycha bo coś dziwne że tyle śpi .
Martulka, Doe - śliczne macie te ubranka.
Ja podobnie jak kilka z Was planuję jeśli tylko poznam w środę płeć przegląd naszej szafy i zobaczę co tam będzie można ponownie wykorzystać :-)
Ann, Ania-aneczka - nam się monitor nigdy nie włączył tak bez powodu, no chyba że po omacku w nocy wyciągnęłam bąbla z łóżeczka i go nie wyłączyłam, ale to tylko na początku było. No i moim zdaniem trudno powiedzieć któremu dziecku on jest potrzebny a któremu nie bo to przecież nie choroba jest tylko taka przypadłość malusieńkiego dziecka. Ja oczywiście nikogo na siłę nie namawiam, mówię tylko że zrobiłam to dla swojego spokoju. A poza tym to na serio jest tak że jak maluch ma kolki i dużo płacze a którejś pięknej nocy pośpi dłużej to znowu nici za snu dla mamy bo ta siedzi i sprawdza czy dziecko oddycha bo coś dziwne że tyle śpi .
martulka84
ania-aneczka Serio, serio.. jest jeden lumpek podzielony na dwie osobne strefy. W jednej dostawa jest w poniedziałki a w drugiej w czwartki, wtedy jest po 55zł/kg w pozostałe dni relatywnie taniej. Wszystkie ubranka (oprócz kilku skarpetek - metek nie mają, reszta to Disney) to firmówki: NEXT, Cherokee, Mamas&Papas, Marks & Spencer, George, Disney, Early Days i Lady bird, nawet śliniaczki i czapeczki. Co do stanu.. jest dużo lepszy od wielu używek oferowanych na allegro, przede wszystkim możesz przed zakupem dotknąc - jakośc rewelacyjna, plam, przebarwień, zmechaceń zasadniczo brak, nawet nieszczególnie czuc je ciucholandem. Na prawdę polecam. Ja byc może w czwartek podskoczę na otwarcie (godz. 10), bo sis znów ma egzamin.
nadii chyba się uzależniłam od kompletowania wyprawki dla Emilci
betunkaco do śliniaczków to uwierz mi, to musiały byc nówki, bo były rzucone (złożone) seriami/kompletami.. zwłaszcza te Disneya.
nadii chyba się uzależniłam od kompletowania wyprawki dla Emilci
betunkaco do śliniaczków to uwierz mi, to musiały byc nówki, bo były rzucone (złożone) seriami/kompletami.. zwłaszcza te Disneya.
Ostatnia edycja:
reklama
ania-aneczka
Martulko a Ty gościsz w Bydzi? To nawet na kawkę nie wpadniesz??
Ja tu mieszkam i nie wiedziałam Pojadę sprawdzić
Ja tu mieszkam i nie wiedziałam Pojadę sprawdzić