reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Wow dziewczyny. Śliczne zakupki dla Maluchów. Normalnie jak z reklamy te nasze dzieciory będą wyglądać :-) Do mnie szwagierka dzwoniła dzisiaj i potwierdziła, że dostaniemy po jej córci i syneczku ubranka, ale zastrzegła, żebym się nowiutkich nie spodziewała, bo już trójka dzieci je tyrała. Nic to. Swoich też na pewno troszkę po kupuję a jeszcze inne dzieci w rodzinie mamy więc pewnie też coś otrzymamy. No i ostrzegła, żeby za dużo, zwłaszcza takich malutkich ubranek nie kupować bo na pewno dużo podostajemy od rodziny i znajomych jak będą nawiedzać dzieciątko :-)

Martulka ŚLICZNE CIUSZKI !!! CHCE TAKIE!!! To co Wy za lumpki macie:) Może tez kiedyś wejdę oblukać:) Mam w pobliżu :)
Co do ochraniacze dla mnie kwestia nie podlega dyskusji, musi być i koniec:)
Doe ciuszki piękne, już je widziałam ;) A na żywo pewnie piękniejsze:)
Ja w Lutym mam już limit zakupowy wyczerpany;) W Marcu znowu na spokojnie coś się kupi :)
Ann podpisuje się pod Toba jeśli chodzi o monitory oddechu, Nam to samo powiedziała Pani w sklepie (która przecież miałaby z ich sprzedaży interes) a jednak odradziła. Ale rozumiem mamy, które je kupują dla komfortu psychicznego :)
ANn KULLEN Komoda, 5 szuflad - IKEA, tylka ta weszła nam do sypilani no i jest tania a my się przeprowadzamy za 1.5 roku więc zależało nam na niskiej cenie:)

martulka ale czderskie rzeczy jak sie cieplej zrobi to sama to lumpiku wyskocze a takie fajne rzeczy można 100_5624.jpg100_5626.jpg tam dostać, zresztą na siebie super ciuszki kupuje tam:-)i takich lepszych firm no i mam gwarancje ze nikt takich rzeczy nie ma:-D a to dla przykładu 2 ulubione tuniki zakupione w lumpach dawno temu, a teraz w sam raz sie przydadzą

Mamcia86 niedawno na allegro kupiłam polarowy kombinezonik - wyglądają z tą czapeczką jak komplecik :-D
Doe a tak niedawno książę miał byc.. myślałam, że się nie będę umiała przestawic ale jak widac - to nie jest takie trudne :happy2:
ann-87, wika8, twilight, ania2403 dziękuję :-)
ania-aneczka no i tu Cię zaskoczę :-) te lumpki mieszczą się w budynku byłego RYWAL'a w Bydgoszczy na Gdańskiej :-D

Coś Ty???????/Martulka serio? I tam te ciuszki kupiłaś? EEE TO JA TAM LECE W NAJBLIŻSZĄ ŚRODĘ !!! :D:D:D Ale na takich ciuszkach jest dużo śladów użycia? Jakos nie mogę się przekonać do takich zakupów :zawstydzona/y:

A ja się pytam jak to możliwe żeby takie śliniaczki można jeszcze później w lumpku sprzedać i to takie ładne czyściutkie jak nie używane :szok::-D:-D. Nasze się nawet na szmatki nie nadają :-D:-D.

Martulka, Doe
- śliczne macie te ubranka.
Ja podobnie jak kilka z Was planuję jeśli tylko poznam w środę płeć przegląd naszej szafy i zobaczę co tam będzie można ponownie wykorzystać :tak::-)

Ann, Ania-aneczka - nam się monitor nigdy nie włączył tak bez powodu, no chyba że po omacku w nocy wyciągnęłam bąbla z łóżeczka i go nie wyłączyłam, ale to tylko na początku było. No i moim zdaniem trudno powiedzieć któremu dziecku on jest potrzebny a któremu nie bo to przecież nie choroba jest tylko taka przypadłość malusieńkiego dziecka. Ja oczywiście nikogo na siłę nie namawiam, mówię tylko że zrobiłam to dla swojego spokoju. A poza tym to na serio jest tak że jak maluch ma kolki i dużo płacze a którejś pięknej nocy pośpi dłużej to znowu nici za snu dla mamy bo ta siedzi i sprawdza czy dziecko oddycha bo coś dziwne że tyle śpi :sorry2::-D.

ania-aneczka Serio, serio.. jest jeden lumpek podzielony na dwie osobne strefy. W jednej dostawa jest w poniedziałki a w drugiej w czwartki, wtedy jest po 55zł/kg w pozostałe dni relatywnie taniej. Wszystkie ubranka (oprócz kilku skarpetek - metek nie mają, reszta to Disney) to firmówki: NEXT, Cherokee, Mamas&Papas, Marks & Spencer, George, Disney, Early Days i Lady bird, nawet śliniaczki i czapeczki. Co do stanu.. jest dużo lepszy od wielu używek oferowanych na allegro, przede wszystkim możesz przed zakupem dotknąc - jakośc rewelacyjna, plam, przebarwień, zmechaceń zasadniczo brak, nawet nieszczególnie czuc je ciucholandem. Na prawdę polecam. Ja byc może w czwartek podskoczę na otwarcie (godz. 10), bo sis znów ma egzamin.
nadii chyba się uzależniłam od kompletowania wyprawki dla Emilci ;)
betunkaco do śliniaczków to uwierz mi, to musiały byc nówki, bo były rzucone (złożone) seriami/kompletami.. zwłaszcza te Disneya.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry