reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Nadalka - śliczne kupiłaś te kompleciki :tak: Ja mam bardzo podobne półśpiochy, też w takim kolorze.
A ten kaftanik z różową oblamówką... czyżbyś marzyła po cichu o dziewczynce?:-)

Przypomniało mi sie jak moja kuzynka poszła na zakupy 'uniwersalne', bo nie znała jeszcze płci. A do domu przyniosła ubranka biało różowe i czerwone i jakoś tak dziwnie wszystkie były dziewczęce;-) To nam powiedziała, że to bez różnicy, bo na pocz. XX wieku chłopcy byli ubierani w czerwień i róż:-D Ma dziewuszkę:rofl2:

reklama
Ja sie pochwalę co kupiłam na allegro, właśnie dzisiaj Pani wysłała mi paczuszkę :tak:
te wybrał tatuś :tak:
2096998927

te juz ja :-)
2096998830

2098243121

2096997940

i 2 pary takich samych na 3 i 6 m :tak:
2096997838

całość z przesyłką 27 zł

Nadalka, Doe, świetne ciuszkowe zakupy:-):-):-)

co do ochraniacza na łóżeczko to zgadzam się z dziewczynami:tak::tak: na poczatku może i zbędne, ale jak dzieciątko staje się bardzie mobilne, to ochraniacz świetnie się sprawuje:tak::tak::tak:

Doe śliczne te śpioszki, zwłaszcza te wybrane przez Ciebie szczególnie mi podeszły...
Przyznam szczerze, że od prawie tygodnia mam bardzo kiepski nastrój, dziś wykorzystałam okazję (zawoziłam sis na egzamin) i wskoczyłam do dwóch lumpków. Poniżej to, co wyszperałam. A humor poprawił mi się jeszcze bardziej jak zorientowałam się, że z portfela na te słodkości ubyło mi niecałe 5 dyszek :-)

czapeczka z króliczkiem śliczniusia:-DMój mąż był teraz w weekend w przerwie między zajęciami na studiach w Pepco i pokupował ubranka głównie na jesień i zimę z wyprzedaży. Jestem zszokowana, jaki ma gust ten mój skarbuś ;-)
Jutro wstawie zdjęcia z tymi ubrankami i jeszcze zdjęcia z moich zdobyczy z biedronki, bo mam aż 5 ;-)

reklama
martulka suuuuuuuper!!! bardzo mi się podobają ;]]]]]]]
ja ostatnio kilka razy spotkałam się z opinią, że te monitory oddechu przy zdrowych dzieciaczkach nie są polecane, mogą zeschizować rodziców przez włączanie się bez potrzeby, a kumpelka z miesięcznym dzieciaczkiem śmiesznie stwiedziła, że jak to wyje to jakbyś coś z żabki ukradła :D

Do góry