reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Nadalka - śliczne kupiłaś te kompleciki :tak: Ja mam bardzo podobne półśpiochy, też w takim kolorze.
A ten kaftanik z różową oblamówką... czyżbyś marzyła po cichu o dziewczynce?:-)

Przypomniało mi sie jak moja kuzynka poszła na zakupy 'uniwersalne', bo nie znała jeszcze płci. A do domu przyniosła ubranka biało różowe i czerwone i jakoś tak dziwnie wszystkie były dziewczęce;-) To nam powiedziała, że to bez różnicy, bo na pocz. XX wieku chłopcy byli ubierani w czerwień i róż:-D Ma dziewuszkę:rofl2:

reklama
Ja sie pochwalę co kupiłam na allegro, właśnie dzisiaj Pani wysłała mi paczuszkę :tak:
te wybrał tatuś :tak:
2096998927

te juz ja :-)
2096998830

2098243121

2096997940

i 2 pary takich samych na 3 i 6 m :tak:
2096997838

całość z przesyłką 27 zł

Nadalka, Doe, świetne ciuszkowe zakupy:-):-):-)

co do ochraniacza na łóżeczko to zgadzam się z dziewczynami:tak::tak: na poczatku może i zbędne, ale jak dzieciątko staje się bardzie mobilne, to ochraniacz świetnie się sprawuje:tak::tak::tak:

Doe śliczne te śpioszki, zwłaszcza te wybrane przez Ciebie szczególnie mi podeszły...
Przyznam szczerze, że od prawie tygodnia mam bardzo kiepski nastrój, dziś wykorzystałam okazję (zawoziłam sis na egzamin) i wskoczyłam do dwóch lumpków. Poniżej to, co wyszperałam. A humor poprawił mi się jeszcze bardziej jak zorientowałam się, że z portfela na te słodkości ubyło mi niecałe 5 dyszek :-)

czapeczka z króliczkiem śliczniusia:-DMój mąż był teraz w weekend w przerwie między zajęciami na studiach w Pepco i pokupował ubranka głównie na jesień i zimę z wyprzedaży. Jestem zszokowana, jaki ma gust ten mój skarbuś ;-)
Jutro wstawie zdjęcia z tymi ubrankami i jeszcze zdjęcia z moich zdobyczy z biedronki, bo mam aż 5 ;-)

reklama
martulka suuuuuuuper!!! bardzo mi się podobają ;]]]]]]]
ja ostatnio kilka razy spotkałam się z opinią, że te monitory oddechu przy zdrowych dzieciaczkach nie są polecane, mogą zeschizować rodziców przez włączanie się bez potrzeby, a kumpelka z miesięcznym dzieciaczkiem śmiesznie stwiedziła, że jak to wyje to jakbyś coś z żabki ukradła :D

Do góry