reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Nadalka żółty komplecik mnie rozwalił ;) I ta cena:) My byliśmy w Ikei, ale jak na moje bardzo mały wybór jest. Np. ochraniacze tylko 3 do wyboru w tym biały. Żaden Nam się nie spodobał. Ręczniczki tez średnie kolory. Kupiliśmy ręczniczek zielony, dwa różowe prześcieradła (nie było beżowych) kocyk lekki bawełniany no i co najważniejsze komodę na 5 szuflad, która zmieści się do naszej małej klitkowej sypialni na ciuszki dla małej :) I kilka pierdułek do domki :) Ach i maż kupił coś pluszowego co się wiesz nad łóżeczkiem lub suficie ( mnie się średnio podoba) i taką książeczkę pluszową;)

reklama
ja w Ikei kupię łóżeczko (mam wybrany model), śpiworek, ręczniki i kocyki

dla dziecka nadal nic nie mam, a wczoraj mąż obkupił mnie w HM, tylko mi znosił do przymierzalni ciuchy: miniówkę dżinsową, rajstopy, bluzkę, koszulę i tunikę taką pracową. Czuję się rozpieszczona :)

Ostatnia edycja:
a ja teraz odkupuję ciuszki od znajomych
na razie nie mogę poszaleć bo nie znam jeszcze płci i wybieram takie uniwersalne a jak już będę wiedziała jaka płeć to już poszaleję :tak:

Gratuluje udanych zakupów
yes2.gif

gratuluje wszystkim pięknych zakupów :-)
co do wózka to ja też nie umiem się zdecydować.....klasyczne wózki mają fajne duże gondole ale spacerówki mi się nie podobają, a znowu te bardziej sportowe spacerówka super ale gondola mała....mam dwa typy napiszcie co sądzicie, może znacie te wózki :-)
kurcze nie chce mi sie wkleić link do stron więc napiszę wam nazwy x-lander i tako warrior

Ostatnia edycja:
reklama
Mysza1984 super pajacyk, za to wlasnie kocham zielone wyspy:) te ciuszki ach, tanie jak barszcz i jakie slodkie, u nas widzialam cos podobnego w tesco z wiosennej kolekcji boskie byly ale dosc drogie:) co do wozka to widzialam ze ostatnio to hit na wyspach:) sporto ich tam widzialam no ale na[prawde sa fajne tylko ze u nas to beda kosztowaly tyle co nowy mercedes heheh zartuje:) pozdrawiam

Do góry