reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Nadalka żółty komplecik mnie rozwalił ;) I ta cena:) My byliśmy w Ikei, ale jak na moje bardzo mały wybór jest. Np. ochraniacze tylko 3 do wyboru w tym biały. Żaden Nam się nie spodobał. Ręczniczki tez średnie kolory. Kupiliśmy ręczniczek zielony, dwa różowe prześcieradła (nie było beżowych) kocyk lekki bawełniany no i co najważniejsze komodę na 5 szuflad, która zmieści się do naszej małej klitkowej sypialni na ciuszki dla małej :) I kilka pierdułek do domki :) Ach i maż kupił coś pluszowego co się wiesz nad łóżeczkiem lub suficie ( mnie się średnio podoba) i taką książeczkę pluszową;)

reklama
ja w Ikei kupię łóżeczko (mam wybrany model), śpiworek, ręczniki i kocyki

dla dziecka nadal nic nie mam, a wczoraj mąż obkupił mnie w HM, tylko mi znosił do przymierzalni ciuchy: miniówkę dżinsową, rajstopy, bluzkę, koszulę i tunikę taką pracową. Czuję się rozpieszczona :)

Ostatnia edycja:
a ja teraz odkupuję ciuszki od znajomych
na razie nie mogę poszaleć bo nie znam jeszcze płci i wybieram takie uniwersalne a jak już będę wiedziała jaka płeć to już poszaleję :tak:

Gratuluje udanych zakupów
yes2.gif

gratuluje wszystkim pięknych zakupów :-)
co do wózka to ja też nie umiem się zdecydować.....klasyczne wózki mają fajne duże gondole ale spacerówki mi się nie podobają, a znowu te bardziej sportowe spacerówka super ale gondola mała....mam dwa typy napiszcie co sądzicie, może znacie te wózki :-)
kurcze nie chce mi sie wkleić link do stron więc napiszę wam nazwy x-lander i tako warrior

Ostatnia edycja:
reklama
Mysza1984 super pajacyk, za to wlasnie kocham zielone wyspy:) te ciuszki ach, tanie jak barszcz i jakie slodkie, u nas widzialam cos podobnego w tesco z wiosennej kolekcji boskie byly ale dosc drogie:) co do wozka to widzialam ze ostatnio to hit na wyspach:) sporto ich tam widzialam no ale na[prawde sa fajne tylko ze u nas to beda kosztowaly tyle co nowy mercedes heheh zartuje:) pozdrawiam

Do góry