reklama
Witam jestem marcówką 2012,
Po pierwsze gratuluję Wam ciąż i życzę jak najszybszych porodów.
Mam do sprzedania:
Detektor / monitoring tętna płodu Summer (2116891048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Płaszczyk / trencz ciążowy 'L' zimowo-wiosenny (2116891695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapraszam
Po pierwsze gratuluję Wam ciąż i życzę jak najszybszych porodów.
Mam do sprzedania:
Detektor / monitoring tętna płodu Summer (2116891048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Płaszczyk / trencz ciążowy 'L' zimowo-wiosenny (2116891695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapraszam
Patili - jesli pozowlisz napisze Ci, że quinny nie ma dużej gondoli, wiem bo go miałam poza tym wózek nie wart swojej ceny - nie polecam. Stelaż często gesto bywa wadliwy, koła na łozyskach sie wyrabiają (latają jak żyd po kosciele), wersja spacerowa kubełkowa, z benadziejną budką. Wózek jest z wygladu śliczny - tylko to jest jego plusem. Nawet nie jest szczególnie lekki.
jane unlimit - gondolka transporter malutka i radzę pooglądac co się działo z gondolami jane podczas testu zderzeniowego ja bym tak dziecka nie woziła. Siedzisko spacerowe, wprawdzie montowane w dwóch kierunkach ale... mniejsze niż w starym modelu (nomadzie). Buda też mi do końca nie odpowiada, nie chroni przed słońcem z bardzo, tzn nie naciąga się za daleko. Poza tym fajny i super wygląd.
o mutsy juz piasałam.
Reszty nie miałam okazjo sprawdzać
nadalka - strasznie mi się ten komplet żółty spodobał
jane unlimit - gondolka transporter malutka i radzę pooglądac co się działo z gondolami jane podczas testu zderzeniowego ja bym tak dziecka nie woziła. Siedzisko spacerowe, wprawdzie montowane w dwóch kierunkach ale... mniejsze niż w starym modelu (nomadzie). Buda też mi do końca nie odpowiada, nie chroni przed słońcem z bardzo, tzn nie naciąga się za daleko. Poza tym fajny i super wygląd.
o mutsy juz piasałam.
Reszty nie miałam okazjo sprawdzać
nadalka - strasznie mi się ten komplet żółty spodobał
Czesc dziewczyny.
Ja zaszalalam i kupilam cos takiego:
Mothercare Spin Pushchair Pram Orange Excellent Condition | eBay
do tego jest tez fotelik maxi cosi i adaptory do montowania go na ramie wozka.
Ja zaszalalam i kupilam cos takiego:
Mothercare Spin Pushchair Pram Orange Excellent Condition | eBay
do tego jest tez fotelik maxi cosi i adaptory do montowania go na ramie wozka.
nadalka , śliczne
ja dzisiaj kupiłam sobie spodnie ciążowe w H&M , bo już jeansy za ciasne ;p
granatowe , a'la jeansy
przebrałam od razu w przymierzalni żeby reszta zakupów była wygodna ;-)
i powiem Wam , super wygodne te spodnie : ) i stosunkowo nie drogie - 80zł
ja dzisiaj kupiłam sobie spodnie ciążowe w H&M , bo już jeansy za ciasne ;p
granatowe , a'la jeansy
przebrałam od razu w przymierzalni żeby reszta zakupów była wygodna ;-)
i powiem Wam , super wygodne te spodnie : ) i stosunkowo nie drogie - 80zł
Patili
Fanka BB :)
Eve dzieki za feedback! Dobrze, ze zwrocilas mi uwage na budki. Dla mnie waga nie nie ma az takiego znaczenia; tzn. nie bede musiala taszczyc wozka po schodach, itp.
Co mama to inna opinia. Kolezanka ma wlasnie Quinny i bardzo sobie chwali - wozek swietnie sie sprawdza juz przy drugim dziecku.
Eve a masz moze linka z takim crash testem z gondola jane?
Co mama to inna opinia. Kolezanka ma wlasnie Quinny i bardzo sobie chwali - wozek swietnie sie sprawdza juz przy drugim dziecku.
Eve a masz moze linka z takim crash testem z gondola jane?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
nadalka -śliczne zakupy :-) mnie ta pistacja też się bardzo podoba.
Eve- ale Ty masz ogromną wiedzę na temat wózeczków ja dziś oglądałam w mamas&papas i mothercare, ale nic mi się nie spodobało. Ewentualnie Mkowi podpasował ten:
Mothercare Mychoice Pram & Pushchair Chassis - 4-Wheeler : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Muszę o nim poczytać opinie, bo fajna opcja gondoli i spacerowki w jednym
No i kupiłam dla dzieciątka pajacyka, taki, tylko, że z napisem i love daddy Nie chce mi się pstrykać zdjęcia ...
pozwolę sobie edytować. Strasznie podoba mi się ten wózek, ale mało o nim opinii i nie wiem jak dla takiego maluszka... niby jest od urodzenia, ale kurcze... sama nie wiem :
http://www.ebay.co.uk/itm/MAXI-COSI..._BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item4ab34182e9
Eve- ale Ty masz ogromną wiedzę na temat wózeczków ja dziś oglądałam w mamas&papas i mothercare, ale nic mi się nie spodobało. Ewentualnie Mkowi podpasował ten:
Mothercare Mychoice Pram & Pushchair Chassis - 4-Wheeler : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Muszę o nim poczytać opinie, bo fajna opcja gondoli i spacerowki w jednym
No i kupiłam dla dzieciątka pajacyka, taki, tylko, że z napisem i love daddy Nie chce mi się pstrykać zdjęcia ...
pozwolę sobie edytować. Strasznie podoba mi się ten wózek, ale mało o nim opinii i nie wiem jak dla takiego maluszka... niby jest od urodzenia, ale kurcze... sama nie wiem :
http://www.ebay.co.uk/itm/MAXI-COSI..._BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item4ab34182e9
Ostatnia edycja:
reklama
agucha1986
Fanka BB :)