reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Patili - jesli pozowlisz napisze Ci, że quinny nie ma dużej gondoli, wiem bo go miałam:tak: poza tym wózek nie wart swojej ceny - nie polecam. Stelaż często gesto bywa wadliwy, koła na łozyskach sie wyrabiają (latają jak żyd po kosciele), wersja spacerowa kubełkowa, z benadziejną budką. Wózek jest z wygladu śliczny - tylko to jest jego plusem. Nawet nie jest szczególnie lekki.

jane unlimit - gondolka transporter malutka i radzę pooglądac co się działo z gondolami jane podczas testu zderzeniowego :eek: ja bym tak dziecka nie woziła. Siedzisko spacerowe, wprawdzie montowane w dwóch kierunkach ale... mniejsze niż w starym modelu (nomadzie). Buda też mi do końca nie odpowiada, nie chroni przed słońcem z bardzo, tzn nie naciąga się za daleko. Poza tym fajny i super wygląd.

o mutsy juz piasałam.

Reszty nie miałam okazjo sprawdzać :-D

nadalka - strasznie mi się ten komplet żółty spodobał :tak:

nadalka , śliczne :)

ja dzisiaj kupiłam sobie spodnie ciążowe w H&M , bo już jeansy za ciasne ;p

granatowe , a'la jeansy :)
przebrałam od razu w przymierzalni żeby reszta zakupów była wygodna ;-)

i powiem Wam , super wygodne te spodnie : ) i stosunkowo nie drogie - 80zł

Eve dzieki za feedback! Dobrze, ze zwrocilas mi uwage na budki. Dla mnie waga nie nie ma az takiego znaczenia; tzn. nie bede musiala taszczyc wozka po schodach, itp.

Co mama to inna opinia. :sorry: Kolezanka ma wlasnie Quinny i bardzo sobie chwali - wozek swietnie sie sprawdza juz przy drugim dziecku.

Eve a masz moze linka z takim crash testem z gondola jane?

nadalka -śliczne zakupy :-) mnie ta pistacja też się bardzo podoba.
Eve- ale Ty masz ogromną wiedzę na temat wózeczków :szok: ja dziś oglądałam w mamas&papas i mothercare, ale nic mi się nie spodobało. Ewentualnie Mkowi podpasował ten:
Mothercare Mychoice Pram & Pushchair Chassis - 4-Wheeler : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Muszę o nim poczytać opinie, bo fajna opcja gondoli i spacerowki w jednym

No i kupiłam dla dzieciątka pajacyka, taki, tylko, że z napisem i love daddy :-p Nie chce mi się pstrykać zdjęcia ...
1.jpg

pozwolę sobie edytować. Strasznie podoba mi się ten wózek, ale mało o nim opinii i nie wiem jak dla takiego maluszka... niby jest od urodzenia, ale kurcze... sama nie wiem :

http://www.ebay.co.uk/itm/MAXI-COSI..._BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item4ab34182e9

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry