twilight
Fanka BB :)
Kaliope kici wybitnie się tygrysek podoba, aż się do niego przytula ;-) Spodenki bardzo ładne :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam się z wami, body z biedronki są świetne. Na moją ocenę wpływa pewnie też fakt, że to moje pierwsze zakupy dla maleństwa :-) w moim mieście był dość kiepski wybór rozmiarów, ale coś udało się wybrać :-)
Zobacz załącznik 435198
Witam się wieczorową porą,
myślałam dzisiaj jak wyciągnąć męża do Biedry,bo ostatnio zaczęłam go przekonywać,żebyśmy powoli zaczęli kompletować wyprawkę wcześniej,a tu dziś po południu dzwoni moja siostra,że jest akurat w Biedrze i są takie fajne body...kupiła mi to z pszczółką mają w rozm.68 i ze smerfem-rozm.74,jestem taka szczęśliwa))