reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Miedzy zmiana autobusow weszlam z ciekawosci do Dunsa .... I uleglam pokusie. Byla ostatnia para wiec nie moglam czekac .... I wjechal komplecik body , spiochy i sliniaczek z postaciami z Ulicy Sezamkowej.... Wieczorem wrzuce fotki. Byle do marca i zaczne zakupki dla Hubcia. Dostane tez ciuszki od kolezanek ale kilka nowych na pewno sie przyda

reklama
To będzie moje pierwsze dziecko, ale mam w zamiarze kupić moskitierę do wózka nad łóżeczkiem również się zastanawiam, bo w domu tego dziadostwa może mniej, ale również jest zwłaszcza muchy:angry::angry::angry: które nawet dorosłemu spać nie dają...

No ja też na pewno kupie moskietierę do wózeczka:) A nad łóżko odpada - jak napisałyście, że zbiera kurz - o czym nie pomyslałam to odpada razy sto bo mamy goldena i juz od samego pieska zbierają się "koty" wieć dodatkowo nie ma co tego kurzu serwować dziecku :)

ja wole ja prać codziennie np na wieczór, niż widzieć na moim Żuczku wszędzie kłaki kota... poza tym w lecie przy otwartym balkonie tego dziadostwa lata mnóstwo, ja jestem uczulona na ugryzienia owadów więc jestem strasznie negatywnie nastawiona:-p:cool2:

ania - my miałyśmy baldachimy :tak: czyli z reguły płachty materiału a nie siateczka. Ale nie martw się dzieci nasze żyją i mają sie dobrze, nigdy dziecku sterylnego środowiska nie zapewnisz. Zawsze mozesz zabronić psu wchodzić do Waszej sypialni. Kłaki nie znikną ale zawsze to coś. Wiem coś o tym bo mój pies do dziś nie wchodzi po pokoju małej (kiedyś naszej sypialni) tak go wyszkoliłam:tak:

w domu moskitiery nie będę używać ale do wózka jak najbardziej. Bardzo przydatne na działce, gdzie lata dużo komarów i os:) Fajn te te body z biedronki.

jestem całkowicie przeciwna sterylnemu wychowaniu, po prostu nie cierpię kłaków kota;P ot moje schorzenie:D Dzwonił właśnie do mnie mój tatuś kochany:) pożaliłam się wczoraj, że zdarzyłam kupić tylko spodnie ze smurfem, a chciałam jeszcze body, więc tatuś wstał rano i śmignął do biedry i upolował body:-):-):-) szkoda tylko, że spodnie 68 a body 80, ale cóż wszystkiego mieć nie można:-):-):-) dzięki pogodzie już kolejny dzień mam świetny humor:D o i Żuczek puka;) chyba chce z kocica pomrukać bo się łasi do brzucha;)

reklama
Do góry