Miedzy zmiana autobusow weszlam z ciekawosci do Dunsa .... I uleglam pokusie. Byla ostatnia para wiec nie moglam czekac .... I wjechal komplecik body , spiochy i sliniaczek z postaciami z Ulicy Sezamkowej.... Wieczorem wrzuce fotki. Byle do marca i zaczne zakupki dla Hubcia. Dostane tez ciuszki od kolezanek ale kilka nowych na pewno sie przyda
reklama
To będzie moje pierwsze dziecko, ale mam w zamiarze kupić moskitierę do wózka nad łóżeczkiem również się zastanawiam, bo w domu tego dziadostwa może mniej, ale również jest zwłaszcza muchy które nawet dorosłemu spać nie dają...
ania-aneczka
Fanka BB :)
No ja też na pewno kupie moskietierę do wózeczka A nad łóżko odpada - jak napisałyście, że zbiera kurz - o czym nie pomyslałam to odpada razy sto bo mamy goldena i juz od samego pieska zbierają się "koty" wieć dodatkowo nie ma co tego kurzu serwować dziecku
ja wole ja prać codziennie np na wieczór, niż widzieć na moim Żuczku wszędzie kłaki kota... poza tym w lecie przy otwartym balkonie tego dziadostwa lata mnóstwo, ja jestem uczulona na ugryzienia owadów więc jestem strasznie negatywnie nastawiona
ania - my miałyśmy baldachimy czyli z reguły płachty materiału a nie siateczka. Ale nie martw się dzieci nasze żyją i mają sie dobrze, nigdy dziecku sterylnego środowiska nie zapewnisz. Zawsze mozesz zabronić psu wchodzić do Waszej sypialni. Kłaki nie znikną ale zawsze to coś. Wiem coś o tym bo mój pies do dziś nie wchodzi po pokoju małej (kiedyś naszej sypialni) tak go wyszkoliłam
Agulka2012
w domu moskitiery nie będę używać ale do wózka jak najbardziej. Bardzo przydatne na działce, gdzie lata dużo komarów i os Fajn te te body z biedronki.
jestem całkowicie przeciwna sterylnemu wychowaniu, po prostu nie cierpię kłaków kota;P ot moje schorzenie Dzwonił właśnie do mnie mój tatuś kochany pożaliłam się wczoraj, że zdarzyłam kupić tylko spodnie ze smurfem, a chciałam jeszcze body, więc tatuś wstał rano i śmignął do biedry i upolował body:-):-):-) szkoda tylko, że spodnie 68 a body 80, ale cóż wszystkiego mieć nie można:-):-):-) dzięki pogodzie już kolejny dzień mam świetny humor o i Żuczek puka chyba chce z kocica pomrukać bo się łasi do brzucha
agucha1986
a w mojej biedronie to wielkie g... było
reklama
Cześć
U mnie ze spaniem ostatnio jest masakra i chcę zakupić sobie podusie-rogal..
Używacie tego? Potrzebne byłyby mi opinie
Ja myślę nad taką: Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170 cm (2106570611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo ta z Matherhood jest droga i nie wiem w którą inwestować..
Dzięki za opinie
U mnie ze spaniem ostatnio jest masakra i chcę zakupić sobie podusie-rogal..
Używacie tego? Potrzebne byłyby mi opinie
Ja myślę nad taką: Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170 cm (2106570611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo ta z Matherhood jest droga i nie wiem w którą inwestować..
Dzięki za opinie