reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Boszz a ja muszę mojego powstrzymywać;) Hehe :) już by wózek nawet kupował:) Siostra obiecała trochę ciuszków wieć mam się do końca lutego wstrzymać, wtedy je dostanę. Nie mogę się doczekać:)

reklama
no ania ja to mam taką pakę od sis, że już nie bardzo mam co kupować ;D
dziś była u mnie średnia sis i jak zobaczyła pakę, to mówi : ale ci dobrze, ze dzieć się urodzi a wy już wszystko będziecie mieli. Oni do urodzenia małego nie kupili absolutnie NIC, tak się bali, że stracą ciążę. Nawet torby do szpitala nie mieli.

mnie strasznie kusi taka moskitierka nad łóżeczkiem, ale podobno to jest takie średniawe jeżeli chodzi o higienę. Bo się na nich zbiera kurz i jakieś syfki.... no ale nie wiem czy się powstrzymam :D

ania - w wózkach często jest to wyposażenie dodatkowe ale dokładane do zestawu. To jest fajna sprawa, nawet ja się chce posiedzieć na ogrodzie czy w parku. Powietrze dziecku napływa ale komary i inne meszki nie. Ja miałam w quinnym. Na łóżeczko nie miałam (na turystycznie tak), ale u mnie jakoś nie było komarów wtedy. Teraz to nie wiem, kupię w zależności od sytuacji.
Co do materacyków do wózka to raczej się nie kupuje.

mi się osobiście baldachimy i inne takie wiszące materiały nie podobają , moskitery też raczej na wózek nie będę kupować ;) a co do materacyka (w wózku) to się właśnie też ostatnio nad tym zastanawiałam ;D...

channah jakie piękne te bodziaki!!! ja wczoraj zapomnialam a te z mają są super!!! ja mam imię dla córci Maja więc byłyby jak znalazł :-) gorzej jak się okaże, że chłopak to musiałyby być z puchatkiem bo chcę imię Kuba :-)
ja bym bardzo chciała moskietierę do łóżeczka, to tak pięknie wygląda :-) jak sie nie sprawdzi to ściągnę :-)

Do wózka materacyka się nie kupuje bo w gondoli jest mięciutko.
Moskitiery nad łóżeczkiem nie miałam, tylko do turystycznego, użyłam jak spaliśmy w domku nad jeziorem, ale Zuz miała już ponad rok. A do wózka moskitiera to świetna sprawa, jak jeździliśmy nad jezioro i Zuz usnęła to wózek w cień i moskitiera i się nie bałam że jakaś osa, komar czy inne paskudztwo do niej wleci. Jak się na ogrodzie chce posiedzieć a komary już latają to też super się sprawdza

Ja miałam badachim, bo mi się podobało, ale teraz chcę kołyske na początek, także nie będę używać. No i jednak trzeba to częściej prać, bo wiadomo kurz itp.

nadii - czyli mamy takie same odczucia :)

reklama
ja baldachim nad łóżeczkiem też miałam.....

do wózka moskitiera to superrrrr sprawa, zwłaszcza, ze rodzimy latem i bardzo dużo czasu będziemy z brzdącami spędzać na dworze

materacyka do wóżka nie mam i teraz też nie kupuję

Do góry