reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowek przepisy na wszystko

no widzisz! ja tez tak uważam :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: w ogóle - można tam cos ugotować albo upiec? jakoś sobie nie wyobrażam :no: :no: :no: :no: :no: :no: wolę piekarnik
Mozna gotowac :tak:
Wystarczy mieć takie naczynie specjalne do mikrofali i gotowac np warzywa.
Mam taka tabele z czasem ile jakie warzywa lub mieska, ryby sie gotuje.

reklama
Mozna gotowac :tak:
Wystarczy mieć takie naczynie specjalne do mikrofali i gotowac np warzywa.
Mam taka tabele z czasem ile jakie warzywa lub mieska, ryby sie gotuje.

Ja w mikrofali podgrzewam rano wodę na mleko dla Julki haha i tyle...
A no i jak dawałam jej słoiki to też je podgrzewałam...

Uważam, że mikrofala to niezbyt udany wynalazek:-p:tak:

Ja w mikrofali podgrzewam rano wodę na mleko dla Julki haha i tyle...
A no i jak dawałam jej słoiki to też je podgrzewałam...

Uważam, że mikrofala to niezbyt udany wynalazek:-p:tak:
ja jej często uzywałam jak do pracy chodziłam, własnie do podgrzewania posiłków i napojów.
Tez nie specjalnie przepadam za tym urządzeniem

ja też chętnie bym sie jej pozbyła w zamian za np. pralkę :dry: :dry: :dry:
e tam, powiedz Łosiowi vel Mężowi ,że kobieta jest dopiero w pełni wyposażona kiedy ma dziecko, pralke, mikrowele ,lodówke i zmywarke :-pi kochanka ( kolejnośc przypadkowa) hi hi :-p:cool2::dry:;-)

ps. ja jestem nadal niekompletna bo brakuje mi tego sprzęciku na czerwono zaznaczonego :tak::-:)no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::oo2::huh:

e tam, powiedz Łosiowi vel Mężowi ,że kobieta jest dopiero w pełni wyposażona kiedy ma dziecko, pralke, mikrowele ,lodówke i zmywarke :-pi kochanka ( kolejnośc przypadkowa) hi hi :-p:cool2::dry:;-)

ps. ja jestem nadal niekompletna bo brakuje mi tego sprzęciku na czerwono zaznaczonego :tak::-:)no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::oo2::huh:

hmmmmmmmmmm tylko tego na czerwono?????:baffled::baffled::eek::szok::szok:;-);-)

hmmmmmmmmmm tylko tego na czerwono?????:baffled::baffled::eek::szok::szok:;-);-)

:happy2::happy2::happy2::happy2:

elf ale krecisz, ale krecisz!!!!!

na zwierzaki zapraszamy, zapraszamy ;-);-);-):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry