reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowek przepisy na wszystko

Ups
Czy ktoś nas tutaj podczytuje????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:szok::szok::szok:

Patrzcie Baby, mąż Wiki się odezwał i jeszcze ją obgaduje na babskim forum!
NU NU NU!!!
Takie rzeczy to można pisać tylko na forum łosiowym;-);-);-)

no właśnie - a sio!!!! z krytykowaniem Wiki :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Myślę że Twój mąż uciekałby i to szybko
Nie dość że nie umie gotować to jeszcze ciężko z nią wytrzymać
Nie ma jak moja żonka:-) :-)
To moje słowa
Męża tu nie wpuszczę za Chiny, za dobrze gotujecie
Jakby większość gotowała tak jak ja to bym mu wątek pokazała niech patrzy, że to wszystkie kobiety nie umią gotować;-) :tak:

To moje słowa
Męża tu nie wpuszczę za Chiny, za dobrze gotujecie
Jakby większość gotowała tak jak ja to bym mu wątek pokazała niech patrzy, że to wszystkie kobiety nie umią gotować;-) :tak:

taaaaa;-), Wiki a od kiedy piszesz sama o sobie "moja żonka" ????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

coś mi tu nie gra :-p:-p:-p:-p

:-D :-D :-D :-D :-D ale namieszałam
Ja to pisałam w sensie jakby to mówił mąż Elen-dir, to że ciężko ze mną wytrzymać i żle gotuję i że nie ma jak jego żonka czyli elen-dir

:-D :-D :-D :-D :-D ale namieszałam
Ja to pisałam w sensie jakby to mówił mąż Elen-dir, to że ciężko ze mną wytrzymać i żle gotuję i że nie ma jak jego żonka czyli elen-dir

eh, żeby on tak choć raz dał mi buziaka i podziekował, i powiedział, że mu smakowało....:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
teraz mi się obrywa, bo kupił mi (!!! za nasza wspólną kasę) kuchenkę mikrofalową a jedyne co robie to odgrzewam w niej naleśniki :dry: :dry: może znacie jakieś przepisy do mikrofali??

ja nie gotuje w mikroweli :no: jakos mi sie to takie wydaje... niezdrowe??
wszystko podgrzewam, odgrzewam i rozmrażam ale nie gotuje .

reklama
ja nie gotuje w mikroweli :no: jakos mi sie to takie wydaje... niezdrowe??
wszystko podgrzewam, odgrzewam i rozmrażam ale nie gotuje .
no widzisz! ja tez tak uważam :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: w ogóle - można tam cos ugotować albo upiec? jakoś sobie nie wyobrażam :no: :no: :no: :no: :no: :no: wolę piekarnik

Do góry