reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowek przepisy na wszystko

reklama
Specjalnie dla Lilki:

Herbata imbirowa.

Potrzebne:
kawałek żywego, świeżego imbiru (ok.3 cm);
dodatkowo: miód, cukier, cytryna, ew. liście mięty, cynamon, pokruszone goździki
Wykonanie:
Ucieramy obrany imbir na małej , gęstej tarce do jarzyn do emaliowanego garnka.
Na 1 litr wody potrzebujemy dużą łyżkę stołową utartej masy. Po zalaniu masy imbirowej wodą stawiamy garnek na ogień i gotujemy 20 minut zmniejszając ogień po zagotowaniu. Zestawiamy ugotowany imbir, dodajemy dużą łyżkę miodu, dodajemy łyżkę (a można i więcej) cukru i wciskamy sok z jednej cytryny (można więcej!). Cedzimy i pijemy póki gorące.
Herbatę imbirową można pić też na zimno mrożoną, można też dla zaostrzenia smaku delikatnie popieprzyć.

herbatka_imbirowa01.jpg

Niestety nie mam własnego zdjęcią i pozwoliłam sobie ściągnać z sieci........ :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

No jest na to sposób:tak:
Trzeba przestać gotować na jakiś czas, to na pewno zauważy
Albo..... zamieńmy się mężami
hmmmm to chyba nie jest dobry pomysł:confused:
Mój P. mógłby już do mnie nie wrócić;-)
hahaha
wróciłby na pewno!!!
ze mną b. trudno wytrzymać :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Myślę że Twój mąż uciekałby i to szybko
Nie dość że nie umie gotować to jeszcze ciężko z nią wytrzymać
Nie ma jak moja żonka:-) :-)

reklama
Myślę że Twój mąż uciekałby i to szybko
Nie dość że nie umie gotować to jeszcze ciężko z nią wytrzymać
Nie ma jak moja żonka:-) :-)

Ups
Czy ktoś nas tutaj podczytuje????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:szok::szok::szok:

Patrzcie Baby, mąż Wiki się odezwał i jeszcze ją obgaduje na babskim forum!
NU NU NU!!!
Takie rzeczy to można pisać tylko na forum łosiowym;-);-);-)

Do góry