reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Ja też jak przebieram Karolinkę to znajduję mnóstwo włosów w pampersie. A skąd? Po kąpaniu jak ją smaruję oliwką to jest masakra bo mam tyle włosów na rękach że koszmar. Też cały czas mam spięte i nawet podcięłam i nic. No nic niedługo łysa zostanę. A zawsze miałam kupę włosów[ raz robiłam trwałą i fryzjerka powycinała mi włosy przy samej głowie bo było ich za dużo-teraz by się przydały]:wściekła/y:

reklama
U mojego małego to samao włoski w Pampersie w rączkach więć normalka a czasem to mały mnie oskalpuje jak mnie złapie gdzies z boku. Ja byłam miesiąc temu u frzyjera i mocno mi wycieniowała włsoy gdybym wiedziała ze bedzie ten problem pewnie bym tego nie zrobiła.

Ja tez mam rozstepy na dole brzucha, i przy porodzie wyszły mi na lewym udzie. Na piesriach o dziwo nie mam az tak dużo. Ogólnie nie jest tragicznie i teraz są już mniej widoczne, stosuje zel na rostepy eveline, oczywiście nie smaruje piersi. Ja myslę że wyskoczę jeszce w bikini tylko figi a raczej spodenki z podwyższonym stanem :) teraz juz się tym tak nie przejmuje, mojemu mężowi to nie przeszkadza, najważniejsze jest zdrowie dziecka. Pozdrawiam

ja uzywam preparaty Avon-u serię fioletową oraz Clinical Body shaper i musze powiedziec ze chyba dziala bo trochę bledną ale masz rację zdrowie dziecka jest najwazniejsze a to to kaprysy mamusi

mi strasznie wypadają rano to muszę zbierać z podłogi włosy z małego łóżeczka gdzie nie spojrzę tam moje włosy a po kąpieli to całymi kępami mi wypadają niedługo to chyba łysa zostanę tym bardziej że nigdy nie miałam aż tak gęstych włosów. C:tak:hyba trzeba się obciąć na krótko.

proponuje kupić szampon Dermena- kosztuje w aptece okolo 20 zl, slyszalam opinie klku osób ze jest dobry, wzmacnia cebulki , no i jak niekarmicie piersią to jakis skrzyp w tabletkach :rolleyes:

Oj naprawdę nie ma się co chwalić...Jeszcze trochę i będę się toczyć zamiast chodzić....i co tu zrobić by było lepiej????:wściekła/y:

Asiulinka pytałaś ile mam wzrostu. Dokładnie nie wiem ale 166-167cm. Sorki dopiero terza przeczytałam. Miałam straszną niedowagę, ale badania wychodziły mi ok. Waga dalej stoi w miejscu:-);-)

reklama
U mnie waga stoi w miejscu od 3 miesięcy 60 kg przy wzroście 168 cm. Przed ciążą było 57. Niby tylko 3 kg więcej ale to się czuje (szczególnie w biodrach :-D:-D:-D).

Do góry