reklama
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Ja jestem szczuplejsza niż przedciążą i w biodrach też spadłam.
No to gratuluję :-).
Ja jestem szczuplejsza niż przedciążą i w biodrach też spadłam.
ja także gratuluje;-):-)
a jak ty to robisz, ja tez karmię piersię a waga stoi
pozdrawiam
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
Powiem szczerze że nic nie robiłą w tym kierunku zeby schudnąc. To znaczy trzymałam dietę jakieś 1,5 miesiaca ale miałam dość gotowanego i ogólnie wszystko smakowało dla mnie tak samo dlatego zaczełam jesc wszystko pomału. Oczywiście miałam plany:bedę ćwiczyć: wynalazłam jakieś Cwiczenia na płaski brzuch: 6 weidera i co z mojego ćwiczenia wyszło 4 dni a później juź zaniechałam. Napewno uda Wam się tez spalić zbedne kilogramy ale do tego potrzeba czasu, jednym mniej a drugim wiecej, także powowdzenia i trzymam kcikuki za Wasze dokonania i dziekuje za miłe słowa od Was.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dzis na wadze 58,6kg a do porodu bylo 83kg no to za chwilke bede miala 57 jak przed ciaza a nie cwiczylam i diety nie stosowalam no i piersia tez nie karmilam
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Dzis na wadze 58,6kg a do porodu bylo 83kg no to za chwilke bede miala 57 jak przed ciaza a nie cwiczylam i diety nie stosowalam no i piersia tez nie karmilam
Super! Gratuluję szybkiego powrotu do wagi.
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
Super! Gratuluję szybkiego powrotu do wagi.
Dołancza m sie do gratulacji
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
dzieki Dziweczyny ale od dzis wzielam sie za brzuszki, trzeba potrenowac troszke bo kregoslup zaczyna mi doskwierac