reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

dzięki ja na pewno też wypróbuje bo nie mogę już patrzeć na moje włosy i jak mi nie przejdzie za miesiąc to wybiorę się do lekarza bo została mi garstka włosów

reklama
Powiem szczerze że nic nie robiłą w tym kierunku zeby schudnąc. To znaczy trzymałam dietę jakieś 1,5 miesiaca ale miałam dość gotowanego i ogólnie wszystko smakowało dla mnie tak samo dlatego zaczełam jesc wszystko pomału. Oczywiście miałam plany:bedę ćwiczyć: wynalazłam jakieś Cwiczenia na płaski brzuch: 6 weidera i co z mojego ćwiczenia wyszło 4 dni a później juź zaniechałam. Napewno uda Wam się tez spalić zbedne kilogramy ale do tego potrzeba czasu, jednym mniej a drugim wiecej, także powowdzenia i trzymam kcikuki za Wasze dokonania i dziekuje za miłe słowa od Was.

reklama
Do góry