reklama
klad20
Zaangażowana w BB
witam mam straszny problem z wypadaniem włosów w ciąży nie miałam takich problemów a teraz to koszmar strasznie po urodzeniu zaczęły mi wypadać włosy. Może macie jakieś sposoby które mogły by mi pomoc i jestem ciekawa czy tez tak miałyście czy tylko ja tak mam
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Witaj klad20, dziewczyny juz poruszaly ten temat na glownym watku, mozesz sobie poczytac, ale jest to normalne zjawisko podczas ciazy jest wporzadku za to ok 3miesiecy po porodzie wlosy zaczynaja wypadac i problem ten nie dotyczy tylko Ciebie
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
U mnie z wypadaniem nie jest jeszcze aż tak tragicznie. Fakt wypadają ale porównywalnie jak z stanem sprzed ciązy. Nie jest tak tragicznie bo mam grube włosy ale wolałabym tego uniknąć bo wszędzie one są, może się zetne na krótko.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
klad20 nie jesteś sama - ja też linieję . Zaplatam warkocz na noc bo w innym wypadku rano jak spojrzę na poduszkę to mi się słabo robi . Biorę preparat witaminowy ten co w ciąży ale na to nie ma rady. Pocieszam się,że to minie...chyba.
ja też się przyłączam do tego problemu, bardzo mnie to denerwuje tym bardziej ze jak noszę swojego Igorka lub się z nim bawie to zauważam jak w rączce ma mojego wlosa i wtedy jestem przerażona
Jestem ciekawa jak długo to jeszcze potrwa?
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
ja też się przyłączam do tego problemu, bardzo mnie to denerwuje tym bardziej ze jak noszę swojego Igorka lub się z nim bawie to zauważam jak w rączce ma mojego wlosa i wtedy jestem przerażona
W rączce włosy matki - normalka,a co powiesz na mój włos długości 30 cm na jego...jajkach? Nie pytaj jak się tam znalazł bo nie mam pojęcia. Najlepsze jest to,że jak próbowałam go sciągnąć to okazało się,że zakręcił się dookoła siusiaczka i mało co a zgilotynowałabym przyrodzenie swojemu synkowi . Dobrze,że za mocno nie pociągnęłam. Od tego czasu, staram się mieć zawsze związane włosy.
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
W rączce włosy matki - normalka,a co powiesz na mój włos długości 30 cm na jego...jajkach? Nie pytaj jak się tam znalazł bo nie mam pojęcia. Najlepsze jest to,że jak próbowałam go sciągnąć to okazało się,że zakręcił się dookoła siusiaczka i mało co a zgilotynowałabym przyrodzenie swojemu synkowi . Dobrze,że za mocno nie pociągnęłam. Od tego czasu, staram się mieć zawsze związane włosy.
Haha ja tez mam takie dlugie wlosy i nieraz znalazlam je np.na pupie Vica i rowniez niewiem skad sie tam wziely tak wiec chodze caly czas w zwiazanych, ale pomimo tego i tak zawsze cos sie gdzies znakdzie
reklama
dziewczyny ale wy wszystkie szczuplutkie przed ciążą i po. Ja przed ważyłam 60 kg przytyłam 17 kg i teraz juz przez 1,5 miesiąca utrzymuje sie przy 65 kg. Chyba muszę zacząć ćwiczyć bo mimo karmienia jakoś tak szybko mi nie spada.
A czy też macie takie rozstępy bo ja to nie wiem jak się na plaży rozbiorę?
A czy też macie takie rozstępy bo ja to nie wiem jak się na plaży rozbiorę?