reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Ja też jak przebieram Karolinkę to znajduję mnóstwo włosów w pampersie. A skąd? Po kąpaniu jak ją smaruję oliwką to jest masakra bo mam tyle włosów na rękach że koszmar. Też cały czas mam spięte i nawet podcięłam i nic. No nic niedługo łysa zostanę. A zawsze miałam kupę włosów[ raz robiłam trwałą i fryzjerka powycinała mi włosy przy samej głowie bo było ich za dużo-teraz by się przydały]:wściekła/y:

reklama
U mojego małego to samao włoski w Pampersie w rączkach więć normalka a czasem to mały mnie oskalpuje jak mnie złapie gdzies z boku. Ja byłam miesiąc temu u frzyjera i mocno mi wycieniowała włsoy gdybym wiedziała ze bedzie ten problem pewnie bym tego nie zrobiła.

Ja tez mam rozstepy na dole brzucha, i przy porodzie wyszły mi na lewym udzie. Na piesriach o dziwo nie mam az tak dużo. Ogólnie nie jest tragicznie i teraz są już mniej widoczne, stosuje zel na rostepy eveline, oczywiście nie smaruje piersi. Ja myslę że wyskoczę jeszce w bikini tylko figi a raczej spodenki z podwyższonym stanem :) teraz juz się tym tak nie przejmuje, mojemu mężowi to nie przeszkadza, najważniejsze jest zdrowie dziecka. Pozdrawiam

ja uzywam preparaty Avon-u serię fioletową oraz Clinical Body shaper i musze powiedziec ze chyba dziala bo trochę bledną ale masz rację zdrowie dziecka jest najwazniejsze a to to kaprysy mamusi

mi strasznie wypadają rano to muszę zbierać z podłogi włosy z małego łóżeczka gdzie nie spojrzę tam moje włosy a po kąpieli to całymi kępami mi wypadają niedługo to chyba łysa zostanę tym bardziej że nigdy nie miałam aż tak gęstych włosów. C:tak:hyba trzeba się obciąć na krótko.

proponuje kupić szampon Dermena- kosztuje w aptece okolo 20 zl, slyszalam opinie klku osób ze jest dobry, wzmacnia cebulki , no i jak niekarmicie piersią to jakis skrzyp w tabletkach :rolleyes:

Oj naprawdę nie ma się co chwalić...Jeszcze trochę i będę się toczyć zamiast chodzić....i co tu zrobić by było lepiej????:wściekła/y:

Asiulinka pytałaś ile mam wzrostu. Dokładnie nie wiem ale 166-167cm. Sorki dopiero terza przeczytałam. Miałam straszną niedowagę, ale badania wychodziły mi ok. Waga dalej stoi w miejscu:-);-)

reklama
U mnie waga stoi w miejscu od 3 miesięcy 60 kg przy wzroście 168 cm. Przed ciążą było 57. Niby tylko 3 kg więcej ale to się czuje (szczególnie w biodrach :-D:-D:-D).

Do góry