reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Watek spadl nisko wiec sie pochwale w Nowy Rok weszlam z waga nizsza niz przed ciaza.
Przed wazylam 57kg
Do porodu 83kg
Obecnie 55,4kg

Bez cwiczenia, bez ograniczen jedzenia i nie karmilam piersia

reklama
Watek spadl nisko wiec sie pochwale w Nowy Rok weszlam z waga nizsza niz przed ciaza.
Przed wazylam 57kg
Do porodu 83kg
Obecnie 55,4kg

Bez cwiczenia, bez ograniczen jedzenia i nie karmilam piersia
Gratuluję:-)U nie jescze trzeba trochę schudnąć:-(A le cóż to moja wina bo jak zauważyłam że Grzesiowi nic jest jak jem słodycze to je pochłaniam:-:)-(Moja wina i brak samozaparcia:wściekła/y:

ja się zmieźyłam i wyszłam z błędu nie mam wzrostu 161cm tylko 164 i waże 54kg przed ciążą 50 ale i tak czuje się coraz lepiej w swoim ciele. Skura zaczyna być coraz bardziej jak z przed ciąży czyli jędrna, zaczełam chodzić na solarium, i wogóle to jest dobrze brzuszek mam prawie płaski, i czuje się fajnie. Tylko szkoda że tyle włosów mi wypadło, naszczęście to ustało ale i tak mam ich teraz malutko, a mam długie prawie do pasa.

Tyle piszemy o niej więc postanowiłam założyć nowy wątek poświęcony tej tematyce.
Piszmy jak się zabezpieczamy, jakie leki proponują lekarze i jak się po nich czujemy.
Pewnie nie każda z nas ma stałe piguły i z chęcią dowiedziałaby się o jakiś nowościach.

Zacznę od siebie,jak pisałam na lipcowych jestem miesiąc po zastrzyku DEPO-PROVERA. Dużo o nim słyszałam,lecz postanowiłam go spróbować i jestem bardzo zadowolona,Myślę że ten rodzaj zabezpieczenia u mnie pozostanie jak narazie. I nawet nie zauważyłam żadnych kg więcej jak w przypadku piguł(po dwóch miesiącach przytyłam 5kg,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już nawet nie pamiętam nazwy ich)

reklama
Ja tabletki brałam dość długo przed ciążą, i nie przytyłam nawet kg teraz też biore te same co wcześniej i też nie tyje, samopoczucie bez zmian, tabletki trzeba dobrać, wiem bo kiedyś jak brałam inne to był koszmar plamienia bóle głowy itd. Ale zastanawiam się nad spiralą na dwa lata, ale nie mam kiedy do gina jechać. Wkońcu się wybiore, brak motywacjii, bo żecie sexualne bardzo ubogie.

Do góry