reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
Iiwka - Ja mam go za darmo bo antykoncepocja jest za darmo w UK .
W Polsce jak kolega mowil to podobno okolo 1 tys...albo i wiecej nie wiem.:sorry2:
Fajnie że u was antykoncepcja jest za darmo bo u nas za wszystko trzeba płacić.a może dlatego że za duzo dzieci niechcianych sie rodzi i państwo w taki sposób sobie z tym radzi,musze przyznać że mądrze.

Witam wszystkie Mamusie :)
Napewno tak jak ja wszystkie kobiety karmiace piersia maja czasem ten problem.
Dzidzia zasypia przy piersi albo nie chce spać bez cyca.
Moja Gabi ma 9 m-cy a budzi się w nocy kilka lub kilkanaście razy tylko poto zeby sobie possać cycuszka. Czasem mam bardzo obolałą pierś i odmoczony sutek jak nic pomaga mi wtedy masło śmietankowe! REWELACJA! Sprawdza się zawsze :) Polecam! Posmarować i wietrzyć pierś....A może Wy macie inne sprawdzone pomysły? Od razu powiem ze moje mleko nie działa!

u nas chyba metoda implantu nawet nie jest dostepna, ja biore te tabletki od tygodnia... ciekawe jak bedzie dalej bo do tej pory przez pierwsze 4 dni okresu leciało mi tyle krwi jak nigdy, a teraz juz jest 7 dzien i okres jest nadal?wogole to jestem oslabiona i przeziebiona

ja jak bralam tabletki to tez roznie sie czulam , przy implancie miewam rozne okresy, i czasem dluzsze plamienia. :sorry2: ale zdecydowalam sie na niego bo nie musze pamietac o danej godz, by wziasc i dziala jak narazie .
noi jest 3 laetni. wahalam sie miedzy spiralka a implantem . ale balam sie tego i tego :zawstydzona/y::-D

Jasmina- No wlasnie , powiem ci ze miewam rozne dni, bywa ze nie moge patrzec na mojego kochanego meza , a bywa z nie moge wytrzymac bez niego chwili, ale jak kazde srodki dziala nie pozytywnie, ja tak uwazam .:sorry2: wolalabym wogule nie uzywam zadnej anty :-)wtedy jest wszystko jak najbardziej Ok , ale no nie chce dzidzi nie chcianej. i tak kolko sie zamyka cos kosztem czegos:-)....:rofl2:

reklama
Do góry