reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

A u mnie cały czas 3 kg do przodu. Obecnie waże 59-60 kg. Talia 76. Reszta nie mierzyłam.
Zapisałam się na basen, zobaczymy jak będzie z chodzeniem :-) byłam dopiero raz ale takiej motywacji nie miałam jeszcze nigdy. Bite 45 minut pływałam bez ani jednej przerwy no i dzisiaj mam lekkie zakwasy, a podobno po basenie nie powinno ich być.

reklama
No to u mnie jest tak
wzrost 180 cm
waga przed ciążą: 62 kg
w ciązy + 12-13 kg
teraz 64 - 65 kg( w zalezności od dnia:confused:)
W ciuchy raczej się mieszczę ale nie we wszytskie. jeansy mocno obcisłe, no i moje ulubine króciutkie dopasowane żakiety lekko ciasnawe w cyckach. na brzuchu niestety został nadiar skóry z tłuszczykiem:zawstydzona/y::-(. Po pierwszej ciązy jakoś szybciej mi wszystko zniknęło.

Ja przed ciaza wazylam 55kg
W ciazy przytylam 20kg :szok: (matko bossskaaaaa)
obecnie waze 62kg i niestety stoi w miejscu i ani rusz :-(

Cwiczyc mi sie nie chce,czekam i wierze ze samo zejdzie a radzej Amelka mi pomoze..

No to u mnie jest tak
wzrost 180 cm
waga przed ciążą: 62 kg
w ciązy + 12-13 kg
teraz 64 - 65 kg( w zalezności od dnia:confused:)
W ciuchy raczej się mieszczę ale nie we wszytskie. jeansy mocno obcisłe, no i moje ulubine króciutkie dopasowane żakiety lekko ciasnawe w cyckach. na brzuchu niestety został nadiar skóry z tłuszczykiem:zawstydzona/y::-(. Po pierwszej ciązy jakoś szybciej mi wszystko zniknęło.

MATKO:szok::szok:MODELKA;-);-)

Moja waga przed ciaza:55-56 kg.
W ciazy przytylam jakis 11 kg.
Waga obecna: 56 kg! (hura!!!!:-D:-D) wchodze raczej we wszystkie ubrania, ale tak jak Rita mam problemy z zapieciem niektorych bluzek, marynarek itp. z powodu "mleczarni" ;-) No i brzuszek mi zostal... ale ciagle sie ludze, ze zejdzie i znow bede miala super talie... -pomarzyc mozna ;-):-p

Ale i tak sie ciesze, ze bo po pierwszej ciazy mialam wieksze problemy -zostalo mi jakies 8-9 kg i w nic nie wchodzilam.:no:

Asiulinka,

No to niezle Ci poszło :) Ja mam jeszcze jakieś 3 kg do mojej wagi sprzed ciąży. Powinnam zacząć ćwiczyć, chociaż przy młodym gimnastyki nie brakuje, ale jednak ...

Klad20,

Tobie też dobrze idzie,no no :)

Obyśmy tak dalej trzymały

reklama
Do góry