reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Ewa, Ankami, Marika jak ja Wam zazdroszczę, że Wasza waga idzie już w dół. Moja niestety jeszcze cały czas w górę :wściekła/y: Byłam wczoraj u lekarza i niestety ważę o 22,4 kg więcej jak na początku ciąży :zawstydzona/y:

Ale najważniejsze, że jakoś nie czuję się, aż tak strasznie ciężko - może to ta pogoda.

reklama
Anka ja też jakoś zabardzo sie nie przejmuję - tym bardziej, ze w pierwszej ciąży przytyłam aż 36 kg i ... zostało mi tylko 8 kg. Czyli i tak ładnie zrzuciłam. Zapewne udałoby mi się więcej gdybym nie była zbyt leniwa ;-)

Hej laseczki!
Gaddula czego tu zazdrościć-niebawem, to kwestia dni i też będziesz mieć dużo dużo kg mniej.....
Anka fajne podejście:) pewnie że waga spadnie-głupio że przez całą ciążę dramatyzowałam z tą wagą-pamiętacie, a tu taka niespodzianka, że po samym porodzie ile się traci...zaskoczenie totalne..

Ewo ja w portki się nie zapnę:(:no: też brak kilku cm...ale wcale się tym nie przejmuje bo karmie piersią i pogadamy za 3 miesiące;-);-);-) powinno się wtedy wszystko ładnie dopinać:)
Ewo, Aletka mówi się że powinno się zjeść ost posiłek ok godz 18-to mit....jesz 3 godziny przed snem. A godz 19 to fajna pora-też jem kolację po dobranocce;-)

Hehe
zobaczymy jak bedzie z moja waga po urodzeniu:-), narazie mam ok.30 na plusie, chociaz niby az tak tego nie widac:-D.
No jeszcze troszkie i zobaczymy, ale w ciuszki sprzed ciazy to napewno nie wejde od razu:-D
co tam;-)

:elvis:hej,

Anka obyś była dobrym prorokiem, chociaz od razu to idzie w dół bo w koncu jak odejda wody i bobasek to już jest mniej :-) to przynajmniej pocieszajace ...
ja przytyłam 16 plus 1 przez te upały co własnie nastały :) wiec moze cos jeszcze dojdzie jak dodatkowo woda sie jeszcze zatrzyma. W kazdym razie ja tak za bardzo sie nie przejmuję i dopiero niedawno zauwazyłam, ze przeciez nie widzę moich kosci obojczyka hihi :rofl2:tak jakos sympatycznie sie to rozlożylo ... największym elementem jest oczywiscie brzucho :-pktore juz jakis czas temu przekroczylo 100 w obwodzie. Ostatnio nawet nie mierzyłam :elvis:

A jesli chodzi o ciuchy to mam te ciazowe wiec bede na poczatku w nich chodzic jakby co ;-)

reklama
Do góry