reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Ewa, Ankami, Marika jak ja Wam zazdroszczę, że Wasza waga idzie już w dół. Moja niestety jeszcze cały czas w górę :wściekła/y: Byłam wczoraj u lekarza i niestety ważę o 22,4 kg więcej jak na początku ciąży :zawstydzona/y:

Ale najważniejsze, że jakoś nie czuję się, aż tak strasznie ciężko - może to ta pogoda.

reklama
Anka ja też jakoś zabardzo sie nie przejmuję - tym bardziej, ze w pierwszej ciąży przytyłam aż 36 kg i ... zostało mi tylko 8 kg. Czyli i tak ładnie zrzuciłam. Zapewne udałoby mi się więcej gdybym nie była zbyt leniwa ;-)

Hej laseczki!
Gaddula czego tu zazdrościć-niebawem, to kwestia dni i też będziesz mieć dużo dużo kg mniej.....
Anka fajne podejście:) pewnie że waga spadnie-głupio że przez całą ciążę dramatyzowałam z tą wagą-pamiętacie, a tu taka niespodzianka, że po samym porodzie ile się traci...zaskoczenie totalne..

Ewo ja w portki się nie zapnę:(:no: też brak kilku cm...ale wcale się tym nie przejmuje bo karmie piersią i pogadamy za 3 miesiące;-);-);-) powinno się wtedy wszystko ładnie dopinać:)
Ewo, Aletka mówi się że powinno się zjeść ost posiłek ok godz 18-to mit....jesz 3 godziny przed snem. A godz 19 to fajna pora-też jem kolację po dobranocce;-)

Hehe
zobaczymy jak bedzie z moja waga po urodzeniu:-), narazie mam ok.30 na plusie, chociaz niby az tak tego nie widac:-D.
No jeszcze troszkie i zobaczymy, ale w ciuszki sprzed ciazy to napewno nie wejde od razu:-D
co tam;-)

:elvis:hej,

Anka obyś była dobrym prorokiem, chociaz od razu to idzie w dół bo w koncu jak odejda wody i bobasek to już jest mniej :-) to przynajmniej pocieszajace ...
ja przytyłam 16 plus 1 przez te upały co własnie nastały :) wiec moze cos jeszcze dojdzie jak dodatkowo woda sie jeszcze zatrzyma. W kazdym razie ja tak za bardzo sie nie przejmuję i dopiero niedawno zauwazyłam, ze przeciez nie widzę moich kosci obojczyka hihi :rofl2:tak jakos sympatycznie sie to rozlożylo ... największym elementem jest oczywiscie brzucho :-pktore juz jakis czas temu przekroczylo 100 w obwodzie. Ostatnio nawet nie mierzyłam :elvis:

A jesli chodzi o ciuchy to mam te ciazowe wiec bede na poczatku w nich chodzic jakby co ;-)

reklama
Do góry