reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
dla mnie szycie nie bylo przyjemnym doznaniem.. dostalam zastrzyk miejscowy i dodatkowo polozna popsikala mnie sprayem z lignokaina.. i tak czulam!
dziwne uczucie, ale do najprzyjemniejszych nie nalezy...
a po szyciu jest dezynfekcja.. polewa Cie woda utleniona.. najpier super uczucie - chlod.. a potem piecze jak cholera GRRR..
ale wszystko jest do przezycia bo myslisz juz ze za chwile przystawia Ci malenstwo do piersi!

ja już miałam Łucję przy cycu jak mnie położna zszywała, więc raz syczałam "ała", bo mnie Mała gryzła po cycu, a raz bo czułam szczypanie przy szyciu ;)
Znieczulenie to zastrzyk + jak napisała Magdalenka jakiś spray. Fakt, szycie przyjemne nie jest, ale będę się upierać, że raczej nie boli.

hej,

czytając opowieść 2411Magdalenki aż mi ciarki po plecach przeszły ... Kobieto jesteś wielka. To musiało być dla was nie lada przeżycie. Dziwi mnie fakt, że nei wzywają kogoś w takich sytuacjach do pomocy ... Dobrze, ze wszystko sie pomyslnie skonczylo ...

A moje bobo sobie siedzi ciuchutko i wcale nie myśli o wyjsciu .... uparciuch mały ...

już sie troche uspokoiłam,poza jeansami i bluzkami opiętymio w cyckach wchodę we wszystkie ubrania sprzed ciąży,może troszkę bardziej opięte są ale wchodzą!!!!!a dla jeansów to brakuje z 4 cm do zapiecia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szok

reklama
eee. to luze blues :) Szybko spadnie jak bedziesz sie dobrze odzywiac nie przejadajac.
U mnie co dzien troszkę mniejsza waga :)

u mnie po wadze nie widac,tylko bardziej objętościowo,a szkoda bo chciałabym po wadze też widziec....

aktualnie jem biszkopty i popijam inka, a wagę poznam dopiero u gina w poniedzialek na zdjeciu szwów:p

Do góry