reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

czesc dziewczyny:-)
Sledze sobie wasz watek i az mnie na duchu podnosi heheh:-)
bardzo optymistyczne nastawienie..
Ja tez koncowka ciazy i pare dni temu bylo 13kilo na plusie...
Wydaje mi sie ze wygladam jak wielka kulka...waze jjuz 71 kilo....jem slodycze jak nienormalna a potem mnie brzusek boli;/:wściekła/y::-(
Oby to byla prawda ze te kilogramy tak szybciutko zejda...
a w pasie mam 100 cm...ojojojj...tluszcyku mi przybylo....
POzdrawiam i zycze udanej walki z kilogramami
Damy rade:-)...heeh ...taaa

reklama
hmmm,

cos miedzy 17-18 kg na plusie (spuchlak ze mnie straszny) na 175 cm wzrostu i wagą początkową 58-59 kg ...

ciekawe jak to się później okaże ... już nie mogę się doczekać zeby nosic mniej kg ...

hehehe Agnes to chyba kazda z Nas potem bedzie chodzila jak skowronek, jak piorko na wietrze:-D:-D:-D nak narazie poczekamy na rozwiazanie.A ja juz sie martwie ze nie zaloze odrazu spodni na kant-ulubionych, szpilek i extra obcislej bluzeczki:wściekła/y:

hehehe Agnes to chyba kazda z Nas potem bedzie chodzila jak skowronek, jak piorko na wietrze:-D:-D:-D nak narazie poczekamy na rozwiazanie.A ja juz sie martwie ze nie zaloze odrazu spodni na kant-ulubionych, szpilek i extra obcislej bluzeczki:wściekła/y:
Ania założysz,założysza,waga spada,mam już 12 kilo mniej i chodze we wszystkich swoich ubraniach...geansy dopinam juz,na styk i oponka wyłazi ale jeszcze tydzień temu nie zapinalam;-);-)
a szpilki????moje tez ukochane,ale latam w klapkach,raz że gorąco,dwa że z wózkiem:pPPP

Musze Wam powiedziec, ze teraz z wiekszym szacunkiem spogladam na kobiety pchajace wozki czy idace z dziecmi na spacer.. to naprawde COS WIELKIEGO urodzic dziecko. Takze wszystkim gratuluje...!

A propos mojego porodu (1 polozna na 2 rodzace w tym samym czasie rozwarcie max), babka ode mnie z pokoju uswiadomila mi, ze jak byla w innym szpitalu w Krakowie, to 1 polozna byla na 5 kobiet...........:crazy: takze troche to mnie ostudzilo w moich pretensjach. Nie jest zle, a zawsze moze byc gorzej :rofl2:

Takze nastepny porod :-D (ale nie w najblizszym czasie) w tym samym szpitalu, albo prywatna klinika refundowana przez NFZ.

reklama
:-) tak czytam i dochodzę do wniosku, że mamy tu mały rywalizację :-p która przybierze więcej ??? :-D

to ja proponuję drugą kategorię: obwód spuchniętej stopy ;-)która pierwsza zalicytuje ?

A wszystkim dziewczynkom spadającym z wagi ( bo już po ) życzę dalszych sukcesów :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry