reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

U mnie 30 tydzień i 9 kilo na plusie:tak::tak: (start 63-teraz 72 kg.:happy:)
A obwód pasa: start 68cm-teraz 99cm (czyli przybyło mi 31 cm :szok:).
Wzrost bez zmnian;-) 168 cm.

reklama
marika określenie mnie "przystojną" - kurde czy ja facet? buhahahaha - toś mi dała...... ja sie tam nie przejmuję - wiem, że zgubię i tyle... trochę nerwów fundowanych przez Dużego... mautka dieta i w grudniu przy dobrych wiatrach będzie ok :-)

marika określenie mnie "przystojną" - kurde czy ja facet? buhahahaha - toś mi dała...... ja sie tam nie przejmuję - wiem, że zgubię i tyle... trochę nerwów fundowanych przez Dużego... mautka dieta i w grudniu przy dobrych wiatrach będzie ok :-)

moja babcia i tesciowa zawsze mówia"przystojna kobieta z naszej Ewy":baffled::baffled::baffled:dlamnie tez dziwnie wtedy, zawsze mysle ze wygladam jak duzy facet.......

w grudniu mówisz.....kurcze,wolałabym wczesniej....:no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-):-D

U mnie 30 tydzień i 9 kilo na plusie:tak::tak: (start 63-teraz 72 kg.:happy:)
toś mnie pocieszyła:wściekła/y: chudzielec!! a tak poważnie to gratuluję i zazdroszczę;-)
Wzrost bez zmnian;-) 168 cm.
hehehe dobre ja też cholender nie urosłam:dry::laugh2:

Ewo dzięki za miłe słowa dot Oli:) miło mi bo to jak piszesz właśnie taka moja mała księżniczka-a jak śpi to jest bardzo grzeczna dlatego uwielbiam ten widok;-)

Nicoya a dla mnie to ładne określenie kobiety że jest wysoka i ma idealną budowę ciała.:tak:

Przed ciążą ważyłam 57 teraz równe 70 pewnie dojde do 72 kg i oby nie wiecej!!!!!!!!

Bylam dzis na wizycie;-) i uwaga 9 kilo na plusie
poczatek byl na 57 kilo a teraz 66kg, wiec zobaczymy na ilu sie zakonczy????:confused:
a to dopiero 30 tygodni ciazy
wzrost 167 cm, wysokosc dna macicy 27/28 cm .... jesli to kogos interesuje:happy:

reklama
Ja byłam wczoraj u lekarza i mam 8.5 kg na plusie. Gin powiedział tylko tak trzymać i nie przejmować się małym brzuchem (dziewczyny ze szkoły rodzenia troche mnie postraszyły że mam malutki). USG wyszło OK Krzysiaczek rozwija się prawidłowo i w 29 tyg ważył 1400 g. Ja teraz ważę 65.6 a na starcie 57, wzrost 168. Ale myślę że do 70 kg dobiję.

Do góry