reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
Ewo to co ty pisałaś że schudłaś przez noc 4 kilo?? bo ja wtedy nie zrozumiałam chyba...ja dziś stanęłam na wadze mniej o pare gram:)! hihihi też mam 74.400 ale po tym śniadaniu co wciągnęłam to chyba już z dwa kilo więcej..ughhh...:eek:

Ewo to co ty pisałaś że schudłaś przez noc 4 kilo?? bo ja wtedy nie zrozumiałam chyba...ja dziś stanęłam na wadze mniej o pare gram:)! hihihi też mam 74.400 ale po tym śniadaniu co wciągnęłam to chyba już z dwa kilo więcej..ughhh...:eek:

owszem pisalam, ze waga mi takpokazała!!!marzenia,juz dobrze pokazuje:wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj na wizycie gin powiedziała mi, że przytyłam w normie. Ważę teraz 83kg ( z małym przecinkiem), czyli jednak 13 kg na plusie. Teraz trochę poszła waga ale wszystko na dzidziusia bo i on urósł od ostatniego ważenia, no i jeszcze wody które gromadzą się w organizmie - stąd opuchlizna.
A jakoś się tym nie martwię. Zrzucę to w końcu.

Moja znajoma też ma termin na lipiec i nie przytyła ani grama. Waży 49 kg i w ogóle nie widać brzucha, nadal ma taki płaski jak przed ciążą. Lekarze też mówią, że wszystko u niej ok i dzidziuś jest w normie.

Ewo ja w tym samym miejscu mam 100cm:szok: masakra bo zawsze mialam malutko w talii max.67cm

Ja tez mam kolezanke co jest lipcowka wazyla wczesniej 45kg ale ostatnio ja wypchalo i brzuszek ma , jak stanie kolo mnie to sie smieja ze ja mam blizniakow a termin ma na 1 lipca wiec 16 dni roznicy bo ja na 17

Ja w pasie mam 97 a jezeli chodzi o wage to rano srednio o 2 kg mniej niz wieczorem - woda mi sie zatrzymuje ale wyniki mam ok . A w mleczarni mam 102...:baffled:

reklama
Do góry