reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Witam, wczoraj byłam u lekarza, i waże 69,3 czyli od ostatniej przytyłam 0,5 kg :-) ale szok przeżyłam jak zobaczyłam wage którą wpisał mi zamiast prawidłowej, 99,3 chyba chodzić bym już nie mogła:-)

reklama
ja w ostatnim mieś. przybrałam 5 kg :zawstydzona/y: ważę 70kg :szok: czyli mam 13 na plus, szok, a wcześniej było tak milutko. Bynajmniej te moje 5 kg to brzuch, jest ogromniasty - Mariuisz mówi że piłka lekarska, a reszta trzyma się ok. Teraz ważę tyle co mój M. :eek:

tym razem pozdr z domku rodzicow ale tu bb zawiesza mi sie co chwilkę
pozdr

hej!!! A ja wzrost 175 cm, waga startowa 66kg i kolejno w 14 tyg. - 75kg, w 26 tyg. - 80 kg, w 28 tyg. - 81,5 kg, w 31 tyg. czyli dziś - 84 kg. Masakra!!! Aż strach pomyśleć co będzie dalej!:szok::szok::szok:

Cześć! 32 tydzień 11 kg do przodu przez ostatni miesiąc aż 4 kg ale strasznie opuchnięta jestem i nadciśnienie mnie męczy. Wzrost 158 waga startowa 55kg

ewo tylko jak ty umieszczałaś fotki to ty wyglądałaś bardzo ładnie, a u mnie okrutnie widać-aż mnie krew ze złości zalewa każddy kilogram mam wypisany już nie powiem na buzi tylko na ryju-szkoda słów nie przejmuje się tym mocno tylko mnie to wkurza.czy dziecko sobie nie może rozsnąc wraz z brzuchem? po cholere jeszcze gęby, dupy i ud się ten tłuszcz czepia?.grrrr uwaga dzisiaj gryzę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A mój Mariusz dzisiaj się wkurzył, że ja zawsze podaję wzrost 168 cm, zmierzył mnie i faktycznie - mam 170 cm, od 3 tygodni waga nie ruszyła się z miejsca (jeszcze jutro sprawdzę), ale za to w pasie przybyło - dziś rano na wysokości pępka miałam 100 cm :)

Do góry