reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
dzis weszlam na wage 28tc i 3 dy. 68,5kg a zaczynalo sie od 57kg
dzis weszlam na wage 28tc i 3 dy. 68,5kg a zaczynalo sie od 57kg
Aniu to i tam mało :-):-):-) Kuzynka męża też jest w ciąży z bliźniakami i ona jest ponad 22 kg do przodu
Wy sie dziewczyny martwicie, że ważycie za dużo a ja się martwię, żę ważę za mało:-( , wprawdzie lekarz nie ma zastrzeżeń do mojej wagi i największy jej przyrost datuje się w ostatnich trzech miesiącach, ale..., przez ostatnie trzy tygodnie przytyłam niecałe kilo, brzuch już jednak zaczyna być sensownie widać, nawet moja mama odetchnęła ostatnio z ulgą
anka26_x_07
Mama Laury :)
Powaga 73 kg na plusie ??? jakos nie moge sobie wyobrazic tego no chyba ze chodzi o te 13 kgNo to ja Wam teraz dowalę wagę nie z tej ziemi początkowa : 60kg, wzrost : 174cm, a teraz w 32 tygodniu : 73kg na plusie
wyglądam jak słoń a najlepsze jest to, że się wcale nie obżeram
reklama
capri
po prostu ja ;)
Wy sie dziewczyny martwicie, że ważycie za dużo a ja się martwię, żę ważę za mało:-( , wprawdzie lekarz nie ma zastrzeżeń do mojej wagi i największy jej przyrost datuje się w ostatnich trzech miesiącach, ale..., przez ostatnie trzy tygodnie przytyłam niecałe kilo, brzuch już jednak zaczyna być sensownie widać, nawet moja mama odetchnęła ostatnio z ulgą
To tak jak ja. Od ostatniej wizyty minął miesiąc, a ja tylko 1 kg do przodu. Ogółem przytyłam tylko 7 kg, ale wcześniej przybierałam na wadze równomiernie. I też się martwię tym, choć dr nic nie mówił.