reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Anna włosy to były włosy!!! to nie biodra! w takim razie jutro lecę się ostrzyc na gołą pałę..(wszędzie) :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:hihihi i będę na wadze miała 50kg:)

reklama
Wy sie dziewczyny martwicie, że ważycie za dużo a ja się martwię, żę ważę za mało:-( , wprawdzie lekarz nie ma zastrzeżeń do mojej wagi i największy jej przyrost datuje się w ostatnich trzech miesiącach, ale..., przez ostatnie trzy tygodnie przytyłam niecałe kilo, brzuch już jednak zaczyna być sensownie widać, nawet moja mama odetchnęła ostatnio z ulgą:-D

Nic tylko się załamać.
Przed ciążą ważyłam 62-64 <zmieniała się w zależności od pogody/ducha:)/>. A ostatnio, w 28 tygodniu, ważyłam już 78kg. A mam 177cm.
I mi z tym nie do końca dobrze...

witam moja waga przed ciaza to 49 w 30 tygodniu 56.5 wzrost 162... sama nie wiem czy to malo czy duzo ale wydaje mi sie ze chyba w normie:tak:

No to ja Wam teraz dowalę wagę nie z tej ziemi :-D początkowa : 60kg, wzrost : 174cm, a teraz w 32 tygodniu : 73kg na plusie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wyglądam jak słoń a najlepsze jest to, że się wcale nie obżeram :szok::eek::baffled::confused:

reklama
Wy sie dziewczyny martwicie, że ważycie za dużo a ja się martwię, żę ważę za mało:-( , wprawdzie lekarz nie ma zastrzeżeń do mojej wagi i największy jej przyrost datuje się w ostatnich trzech miesiącach, ale..., przez ostatnie trzy tygodnie przytyłam niecałe kilo, brzuch już jednak zaczyna być sensownie widać, nawet moja mama odetchnęła ostatnio z ulgą:-D

To tak jak ja. Od ostatniej wizyty minął miesiąc, a ja tylko 1 kg do przodu. Ogółem przytyłam tylko 7 kg, ale wcześniej przybierałam na wadze równomiernie. I też się martwię tym, choć dr nic nie mówił.

Do góry