reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
dziewczyny ja mam 6 kilo wiecej:baffled:
obwod " talii" 86 cm;-)
waga 63 kilo :eek:
27 tydzien ciazy:-)
jeszcze troszke i zobaczymy nasze malenstwa!!!!!!!!!!!!!!

no to Ewa ja dziś stoję rano na wadze i mam tam 72.100:szok::laugh2: czyli 9 kilo na plusie-ie jest aż tak źle chociaż mogło by być mniej;-)

E tam dziewczyny! Nie narzekajcie!
Ja już mam ponad 10 kg na plusie i tak bardzo się nie zamartwiam! Jestem optymistką i wierzę, że to wszystko zrzucę -a nawet i więcej. Zrzucę nawet swoją nadwagę :-D

Poza tym do szkoły rodzenia chodzi ze mną dziewczyna, która ma już ponad 13 kg na plusie i wygląda baaardzo ładnie!

WITAM,
Mam 161 wzrostu
Ważyłam 57 kg
W 30 tym tyg ważę 67 kg,
Przytyłam 10kg...
Troche dużo, zwłaszcza, że jeszcze ponad 2 miesiące i to te w które się tyje.
Obwód brzucha 98 cm.

Pozdrawiam!

Shirley jeśli Cię to pocieszy to ja w pierwszej ciąży w tym okresie miałam ponad 20 na plusie;-) ale już 3 mce po ciąży jako tako wyglądałam;-) troszke zostało ale tak proporcjonalnie nawet:-p

A 10 kilo czy to dużo? hm..powinno się niby przytyć z 13-18 kg więc spoko.

A moj brzunio rosl w tym tygodniu jak na drozdzach!!! normalnie czulam jak pecznieje..
i na wadze tez to wyszlo! w ciagu tygodnia + 1kg... co daje na cala ciaze (dzis koncze 28 tydzien) + 8.5 kg.
Tragicznie nie jest, ale wolalabym troche zwolnic :baffled: :-D :laugh2: :-D

anna to po ostatniej wizycie żebyś w kompleksy nie wpadała;-):-D to kilo przytyłam teraz 64,5:tak:niepamietam ile ważyłam o tym czasie w pierwszej ciązy ale końcówka była 15 na plusie.

reklama
hmm...
ja jestem w 28 tygodniu, a na plusie prawie 7 kilo...
aha, wzrost 162 cm, waga przed 48, teraz 54,5 kg
i taka refleksja po mojej pierwszej ciazy: chyba lepiej jednak troche wiecej przytyc, dziewczyny, bo zeszlym razem przez karmienie piersia wygladalam jak szkielet juz w dwa miesiace po porodzie :(, no i chodzilam glodna non stop, a chudlam tak czy siak...Jak sie trafi taka zarloczna duza dzidzia to chyba bezpieczniej miec troche rezerw w zapasie!
pozdrawiam i smacznego!:-D

Do góry