reklama
magdalenka33
Zaangażowana w BB
dziewczyny ja mam 6 kilo wiecej
obwod " talii" 86 cm;-)
waga 63 kilo
27 tydzien ciazy:-)
jeszcze troszke i zobaczymy nasze malenstwa!!!!!!!!!!!!!!
obwod " talii" 86 cm;-)
waga 63 kilo
27 tydzien ciazy:-)
jeszcze troszke i zobaczymy nasze malenstwa!!!!!!!!!!!!!!
E tam dziewczyny! Nie narzekajcie!
Ja już mam ponad 10 kg na plusie i tak bardzo się nie zamartwiam! Jestem optymistką i wierzę, że to wszystko zrzucę -a nawet i więcej. Zrzucę nawet swoją nadwagę
Poza tym do szkoły rodzenia chodzi ze mną dziewczyna, która ma już ponad 13 kg na plusie i wygląda baaardzo ładnie!
Ja już mam ponad 10 kg na plusie i tak bardzo się nie zamartwiam! Jestem optymistką i wierzę, że to wszystko zrzucę -a nawet i więcej. Zrzucę nawet swoją nadwagę
Poza tym do szkoły rodzenia chodzi ze mną dziewczyna, która ma już ponad 13 kg na plusie i wygląda baaardzo ładnie!
marika
Fanka BB :)
Shirley jeśli Cię to pocieszy to ja w pierwszej ciąży w tym okresie miałam ponad 20 na plusie;-) ale już 3 mce po ciąży jako tako wyglądałam;-) troszke zostało ale tak proporcjonalnie nawet
A 10 kilo czy to dużo? hm..powinno się niby przytyć z 13-18 kg więc spoko.
A 10 kilo czy to dużo? hm..powinno się niby przytyć z 13-18 kg więc spoko.
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
A moj brzunio rosl w tym tygodniu jak na drozdzach!!! normalnie czulam jak pecznieje..
i na wadze tez to wyszlo! w ciagu tygodnia + 1kg... co daje na cala ciaze (dzis koncze 28 tydzien) + 8.5 kg.
Tragicznie nie jest, ale wolalabym troche zwolnic
i na wadze tez to wyszlo! w ciagu tygodnia + 1kg... co daje na cala ciaze (dzis koncze 28 tydzien) + 8.5 kg.
Tragicznie nie jest, ale wolalabym troche zwolnic
reklama
Surykatka
Początkująca w BB
hmm...
ja jestem w 28 tygodniu, a na plusie prawie 7 kilo...
aha, wzrost 162 cm, waga przed 48, teraz 54,5 kg
i taka refleksja po mojej pierwszej ciazy: chyba lepiej jednak troche wiecej przytyc, dziewczyny, bo zeszlym razem przez karmienie piersia wygladalam jak szkielet juz w dwa miesiace po porodzie , no i chodzilam glodna non stop, a chudlam tak czy siak...Jak sie trafi taka zarloczna duza dzidzia to chyba bezpieczniej miec troche rezerw w zapasie!
pozdrawiam i smacznego!
ja jestem w 28 tygodniu, a na plusie prawie 7 kilo...
aha, wzrost 162 cm, waga przed 48, teraz 54,5 kg
i taka refleksja po mojej pierwszej ciazy: chyba lepiej jednak troche wiecej przytyc, dziewczyny, bo zeszlym razem przez karmienie piersia wygladalam jak szkielet juz w dwa miesiace po porodzie , no i chodzilam glodna non stop, a chudlam tak czy siak...Jak sie trafi taka zarloczna duza dzidzia to chyba bezpieczniej miec troche rezerw w zapasie!
pozdrawiam i smacznego!