reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
Jednak dzisiaj nie wytrzymałam i niby tak przypadkiem stanęłam na wadze. Hm, jakby to powiedzieć, mam 10 kg do przodu :-(. Właśnie dobiłam do 80-tki. Buuuuuuuu!:sad:

Ewa - przy wzroście 170 cm. Nadwaga jak nic!
Wczoraj bylam z rodzicami i znajomymi rodziców na grillu i nasłuchałam się jaka to jestem gruba, jak dobrze kiedyś wyglądałam a teraz co się ze mną porobiło. Nawet padły pytania do mojego męża, co on ze mną zrobił, że się tak spasłam i jak on mógł do tego dopuścić...ledwo trzymałam język za zębami bo już miałam im powiedzieć, że w dupie mam taką uprzejmość i komentarze z ich strony!
Ludzie potrafią być podli i jeszcze się cieszą, że podtrzymują rozmowę... :baffled:

Właśnie!!!
Chociaż dzisiaj koleżanka postraszyła mnie, że przy karmieniu piersią strasznie się tyje! Mówiła, że zaraz po porodzie fajnie się chudnie a z czasem przy karmieniu znowu nabiera się wagi i tyje, tyje i tyje!

reklama
Anno to przykre, tak właśnie ludziska robią..niektóre koleżanki czy znajomi potrafią tak dosadnie dosrać że szkoda mówić...tak jak by wykorzystywali to że teraz wyglądamy jak wyglądamy-po ciąży też nie szczędzą słów..że brzuch został...że to że tamto i snują opowieści że ich znajoma czy kuzynka to w miesiąc po porodzie schudła...człowiek popada w kompleksy i czuje się winny.

Ja też mam ostatnio nie wiem jobla na tym punkcie-źle się czuje w swojej skórze, taka ociężała...przyznam że jest mi źle..moje ubrania które zawsze wydawały mi się wielkie nagle stały się takie drobne:-p:-p

Do góry