reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Ankami dla pocieszenia wlazłam w tej chwili na wagę i mam równe 71 kilo-sorki a ważyłam się 28 marca...fajnie prawie 2 kilo- w 5-6 dni...pocieszenie??? czyli ja jestem na plusie według kalkulatora o dwa tyg..jutro się zważę raniutko przed śniadankiem-tak najlepiej teraz jestem po kawie, po 2 herbatkach, ince, bananie, pomarańczu itp:szok::-p:-p:-p:-p

cos takiego znalazłam ale tez proszę się nie wzorować jak jest napisane to tylko orientacyjnie!!! według tego należy przytyć tylko 11 kilo podczas ciązy...mało realne(w moim przypadku)

Orientacyjne zmiany w przyroście masy ciała kobiet w ciąży
tabelka3.gif

reklama
Dziewczynki, nie stresujcie się teraz wagą - każda tyje inaczej i nie ma sensu patrzeć na statystyki. Będziecie się tym martwić po porodzie. Ważne, żeby naszym Lokator(k)om niczego nie brakowało :-).

Oliwka jak ty to robisz ja o 3 kilo więcej bo aż 7 na plusie patrząc na dzisiejszą wagę czyli 70(niepełne)kg:)

Ja właśnie zjadłam zupkę, bigos i trzy kromki chleba. Nawet nie staję na wadze...:-(
Pewnie 80-tka dawno mi już stukła!!!

A ja :-) Hmmmm
Wzrost - 174 cm
Waga początkowa - ok. 60 kg
Waga w 25tc - 67 kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A nie obżeram się :no::no::no::no::no::no:
Eeeeeeh :-) Ale ważne, żeby dzidzia sobie rosła ;-) O sylwetkę zadbam po porodzie ;-) Ale basen 3 razy w tygodniu jak nic :baffled:

Arika a teraz na basen jeszcze chodzisz? Ja już straciłam rachubę w ważeniu się... ;-) przed było jakieś 68 (dziwnie jakoś ale jeszcze przeed zajściem przytyłam ze 3 kilo...) a teraz myślę, że koło 73-74...
Po świętach jak do domku zjadę i nie zapomnę, to dopiszę moje "osiągnięcia" wagowe. Basen mi się marzy, ale ciapa jestem i nie mogę się jakoś nigdy wygrzebać z domu. Może po świętach się uda (ech te postanowienia ;-)

reklama
Aniowa ja na basen teraz też nie chodzę, choć myślałam o tym, bo to jest polecane nawet, ale nie wierzę w czystość polskich basenów, a znając życie szybko nabawiłabym się jakiejś infekcji :szok: a po co mi problem i jakieś antybiotyki dowcipne teraz????? Więc pisząc o basenie miałam na myśli już po porodzie, bo będę musiała się ostro wziąć za siebie bo już widzę dodatkowe centymetry na biodrach, pupie i udach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale co zrobić :wściekła/y: kwestia genów - nie mam na to żadnego wpływu :baffled: więc skoro nie mogę czegoś zmienić muszę to zaakceptować :-)
za jakiś czas dołączę kolejne notowania mojej wagi :-D
pozdrawiam

Do góry