reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kredzia co do krosteczke, too jakos mi na mysl nic nei wpada. Takie zaczerwieneinie widac wokol i pomyslalabym, z eto moze wyprysk kontaktowy:baffled: Swedzące to jest? Bo wyprysk kontaktowy swedzi bardzo, a przyczyna moze byc uczulenie na jakis alergen. Mysle, ze chyba jednak trzeba zasięgnąc rady specjalisty:baffled:
Co do rekawiczek, to pieciopalczaste napewno nie grzeja tak dobrze, ale daja wieksza swobode ruchow. ja bym chetnei Alkowi sprobowala zalozyc takie z paluszkami. Musimy sie wybrac do sklepu zdaje sie. Pomierzymy i zobaczymy:happy:

reklama
a dziewczyny w jakich krzeselkach wasze maluchy jedza przy stole ????

tymikowi ostatnio rozlozylismy to krzeselko ze stolikiem drewniane i w pokoju mamy do rysowania i takich tam a w kuchni siedzi na duzym ale to bez sensu...........

a to drewniane narazie nie skladam bo cos sie kolebie i boje sie zeby nie gruchnal mlody musi je obadac..............

SEDIA SLEX 081

Moj Alek preferuje ostatnio siedzenei przy stole na stolku doroslych:rolleyes2:
Mam filmik nagrany to moze sie wkoncy zbiore i powklejam te wszystkei zalegle foty:zawstydzona/y: i film ze spotkania lipcowego:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Martuska ale śliczny Alus wyglada znad suwaczka :tak: - cały tatuś :tak:

Alez dziekuję :elvis: :elvis: :elvis: ja bym ta foteczke bardzo chcial powiekszyc na taka jaka masz Ty Elfinko, ale nei wiem jak:baffled: Moze jakas wskazowka, bede ogromnie wdzieczna. Nie pomniejszalam jej na kompie tylko w tinypic'ku samo mi ja zredukowalo i po wstawieniu taka malenka wyszla:dry:

Ewelinko i za odpwiedzi na poje pytanie tez dziekuje. Do okulity chyba sie musze wybrac:-( Choc wydaje mi sie jak byc cos ostatnio mniej mrugal:baffled:
Ok laseczki, upisalam sie teraz sama do siebie i spadam do mycia, bo zaraz mężu z pracy wroci. jeszce moze pokapieli skocze na zwierzaki.
To buzka i do jutra!

czesc kobiety

no i mamy caly wor slodyczy :tak: :tak: :tak: :-p :blink:
w sobote chcielismy kupic malym jakies stroje ale nie chialay nawet przymierzyc :baffled: w koncu cos tam wykombinowalismy i maszerowali wczoraj dzielnie a TYmul nawet mowil "treat or trick":-D hehe
fajnie...duzo zabawy
a dzis mama ma duzo slodyczy :tak: :tak: :-D ;-)

dzis za to bylismy z GAba u dermatologa bo od czerwca do teraz ma jakas wysypke i padlo podejrzenie o alergie :-( ale okazalo sie ze ti tylko wrazliwa skora i czasami podobno tak reaguje na rozne zapachy itd :szok: :baffled: mam tylko nadzieje ze z wiekiem jej minie

Gazelko! moze nastepnym razem sie zlapiemy :tak: :elvis:

Kredzi nowa buzke widze :tak:
i buciki sliczne Julinkowe i Kubusiowe!!! fajne takie koloroweeee!!!!:tak: :tak:

reklama
aaa..dlaczego Edzia zyczyla Wesolych Swiat?:eek: to co do Swiat jej tu nie bedzie :-( czy sa po drodze jakies inne jeszcze swiata??:confused:

fuuu nie dobrze mi :baffled: ...no to mam za swoje :eek: :-p :zawstydzona/y: :rolleyes2: :ninja2: :huh:

obrzaralm sie ....

Do góry