reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Kredzia co do krosteczke, too jakos mi na mysl nic nei wpada. Takie zaczerwieneinie widac wokol i pomyslalabym, z eto moze wyprysk kontaktowy:baffled: Swedzące to jest? Bo wyprysk kontaktowy swedzi bardzo, a przyczyna moze byc uczulenie na jakis alergen. Mysle, ze chyba jednak trzeba zasięgnąc rady specjalisty:baffled:
Co do rekawiczek, to pieciopalczaste napewno nie grzeja tak dobrze, ale daja wieksza swobode ruchow. ja bym chetnei Alkowi sprobowala zalozyc takie z paluszkami. Musimy sie wybrac do sklepu zdaje sie. Pomierzymy i zobaczymy:happy:

reklama
a dziewczyny w jakich krzeselkach wasze maluchy jedza przy stole ????

tymikowi ostatnio rozlozylismy to krzeselko ze stolikiem drewniane i w pokoju mamy do rysowania i takich tam a w kuchni siedzi na duzym ale to bez sensu...........

a to drewniane narazie nie skladam bo cos sie kolebie i boje sie zeby nie gruchnal mlody musi je obadac..............

SEDIA SLEX 081

Moj Alek preferuje ostatnio siedzenei przy stole na stolku doroslych:rolleyes2:
Mam filmik nagrany to moze sie wkoncy zbiore i powklejam te wszystkei zalegle foty:zawstydzona/y: i film ze spotkania lipcowego:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Martuska ale śliczny Alus wyglada znad suwaczka :tak: - cały tatuś :tak:

Alez dziekuję :elvis: :elvis: :elvis: ja bym ta foteczke bardzo chcial powiekszyc na taka jaka masz Ty Elfinko, ale nei wiem jak:baffled: Moze jakas wskazowka, bede ogromnie wdzieczna. Nie pomniejszalam jej na kompie tylko w tinypic'ku samo mi ja zredukowalo i po wstawieniu taka malenka wyszla:dry:

Ewelinko i za odpwiedzi na poje pytanie tez dziekuje. Do okulity chyba sie musze wybrac:-( Choc wydaje mi sie jak byc cos ostatnio mniej mrugal:baffled:
Ok laseczki, upisalam sie teraz sama do siebie i spadam do mycia, bo zaraz mężu z pracy wroci. jeszce moze pokapieli skocze na zwierzaki.
To buzka i do jutra!

czesc kobiety

no i mamy caly wor slodyczy :tak: :tak: :tak: :-p :blink:
w sobote chcielismy kupic malym jakies stroje ale nie chialay nawet przymierzyc :baffled: w koncu cos tam wykombinowalismy i maszerowali wczoraj dzielnie a TYmul nawet mowil "treat or trick":-D hehe
fajnie...duzo zabawy
a dzis mama ma duzo slodyczy :tak: :tak: :-D ;-)

dzis za to bylismy z GAba u dermatologa bo od czerwca do teraz ma jakas wysypke i padlo podejrzenie o alergie :-( ale okazalo sie ze ti tylko wrazliwa skora i czasami podobno tak reaguje na rozne zapachy itd :szok: :baffled: mam tylko nadzieje ze z wiekiem jej minie

Gazelko! moze nastepnym razem sie zlapiemy :tak: :elvis:

Kredzi nowa buzke widze :tak:
i buciki sliczne Julinkowe i Kubusiowe!!! fajne takie koloroweeee!!!!:tak: :tak:

reklama
aaa..dlaczego Edzia zyczyla Wesolych Swiat?:eek: to co do Swiat jej tu nie bedzie :-( czy sa po drodze jakies inne jeszcze swiata??:confused:

fuuu nie dobrze mi :baffled: ...no to mam za swoje :eek: :-p :zawstydzona/y: :rolleyes2: :ninja2: :huh:

obrzaralm sie ....

Do góry